”Amicale” pentru echipele gălățene de Liga a III-a. Oțelul și Sporting, victorii în deplasare
Foto: ascotelul.ro

”Amicale” pentru echipele gălățene de Liga a III-a. Oțelul și Sporting, victorii în deplasare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

SC Oțelul și Sporting Liești au evoluat în acest weekend în deplasare, în primul, respectiv al doilea meci amical al verii.

Oțelul Galați a reușit să câștige primul meci de pregătire al verii, scor 1-0 (0-0), în compania formației AS Steagul Roșu Brașov. Singurul gol al partidei a fost marcat de Marius Matei - jucător venit în această vară la ”oțelari”, în minutul 62, finalizare din 6 metri în urma unei centrări de pe flancul stâng a lui Chiriac. Antrenorul Stelian Bordieanu a început jocul în următoarea formulă: Udeanu - David, Gâță, Ghiocel, Manău - Vasile, Moglan (căpitan), Sălăgeanu, A. Munteanu - Antohi, M. Matei. În partea secundă a meciului au evoluat: Iliescu - Maftei, Itoafa, Puțanu, Sevastian - A. Bordieanu, Chiriac - Stoian, Avram, A. Munteanu (Vasile) - Matei (Antohi).

Bordieanu nu l-a introdus în joc pe George Cîrjan, care a fost menajat pentru a nu risca o accidentare, în condițiile în care după antrenamentul de vineri a resimțit unele dureri.

Sporting Liești, revanșă la Focșani

Sporting Liești a susținut al doilea meci de verificare în numai patru zile. Miercuri, lieștenii au primit vizita colegilor de eșalon trei - CSM Focșani. Atunci au învins vrâncenii, cu 2-1, iar sâmbătă a avut loc meciul retur, al revanșei, pe terenul echipei din orașul de pe Milcov. A fost un joc util ambelor formații, aflate în plină campanie a pregătirilor de vară. Antrenorul secund, Dorinel Matei, ne-a spus că a fost un joc bun, cu ocazii, în care oaspeții au dominat disputa. Drept urmare, aceștia s-au impus cu scorul de 2-0, luându-și revanșa după înfrângerea din cursul săptămânii trecute. Mihu a întreprins o acțiune personală și a înscris în colțul lung. În prima repriză, Sporting a jucat în formula: Vicol - Filimon, Voicu, Căldăraru, Dima, Munchiu, Oană, Iancu, G. Dănăilă, Mihu, Ionuț Cristian. Jocul și-a păstrat aspectul și în repriza a doua, când scorul s-a majorat. Reușita i-a aparținut lui Ticămucă, acesta a scăpat singur, pe contraatac și l-a ”executat” pe portarul focșănean. De notat că oaspeți au evoluat în repriza secundă cu șapte juniori în formație. Dar iată a doua formulă: Vădeanu - Hodorogea, Al. Dănăilă, Voicu, Manea, Tudose, Ionuț Constantinescu, Năstase, G. Dănăilă, Ticămucă și Bahnașu. 

Următorul examen amical al celor de la Sporting va avea loc miercuri, 25 iulie, la Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a), pentru ca sâmbătă să se deplaseze la Metalul Buzău.

Citit 1600 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2018 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.