Oțelul, doar egal în primul ”amical” de la Galați. Spectacol cu fumigene și mesaje de susținere
Foto: Sonia Baciu

Oțelul, doar egal în primul ”amical” de la Galați. Spectacol cu fumigene și mesaje de susținere
Sustinerea ”independenței” de către suporterii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

SC Oțelul, echipă aflată la primul meci amical pe teren propriu, a fost întâmpinată într-o atmosferă incendiară de suporteri, care au afișat mesaje de susținere a "independenței" față de noul club al Primăriei Galați, dar și cu un spectacol pirotehnic demn de prima ligă. "Oțelarii" au încheiat la egalitate, 1-1 (1-1), partida amicală disputată cu formația Metalul Buzău.

Gălățenii au deschis scorul în minutul 12, prin Andrei Antohi, după ce portarul a respins o minge trimisă chiar de Antohi. Avantajul gălățenilor a fost de scurtă durată, adversarii reușind să egaleze după numai 17 minute, când un fotbalist buzoian, rămas singur cu portarul Udeanu, a trimis mingea pe lângă acesta.

Antrenorul Stelian Bordieanu a folosit două echipe în acest meci, câte una în fiecare repriză. Meciul a fost început în următoarea formulă: Udeanu - Al. David, R. Moglan (căpitan), Ghiocel, B. Balint - Al. Vasile, Sălăgeanu, Chiriac, Al. Stan - Antohi, M. Matei. În repriza secundă, au evoluat: Iliescu - Maftei, Gâță, Puțanu, Manău - Stoian, Bordieanu (Codreanu), Chiriac (Sevastian), Cîmpanu (A. Munteanu) - M. Dumitru, Cîrjan.

În echipa de start s-a regăsit fundașul stânga Bogdan Balint, venit în teste de la juniorii formației Politehnica Iași.

Pentru SC Oțelul, acesta a fost al doilea meci amical, după cel câștigat, scor 1-0, în fața formației Steagul Roșu Brașov, disputat în cantonamentul de la Tărlungeni.

Următorul joc de pregătire al "oțelarilor" se va disputa miercuri, 8 august, pe teren propriu, cu formația Sportul Chiscani (Liga a III-a). Meciul se va disputa pe Stadionul "Oțelul", cu începere de la ora 11.00. Pe 11 august, gălăţenii vor evolua în deplasare, la CSM Rm. Sărat (Liga a III-a).

Altfel, primul joc oficial se va disputa pe 15 august, în faza a II-a a "Cupei României", competiție în care mai sunt prezente două echipe din județ, Sporting Liești (Liga a III-a) și ACS Universitatea "Dunărea de Jos" Galați (Liga a IV-a), care s-a calificat din prima fază, după victoria cu 2-1 în fața brăilenilor de la Sporting Chiscani.

Până la startul campionatului (25 august), Oțelul va mai susține două "amicale", dar și meciul din "Cupa României" (15 august).

Citit 4111 ori Ultima modificare Duminică, 05 August 2018 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.