Sporting Lieşti, ultimul meci amical din presezon

Sporting Lieşti, ultimul meci amical din presezon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa Sporting Lieşti şi-a încheiat seria meciurilor de verificare din campania de pregătire a noului sezon în Liga a III-a. Sâmbătă, cu o săptămână înaintea primei etape din eşalonul al treilea, formaţia lieşteană a jucat o partidă amicală, în deplasare, cu CS Şcolar Tecuci, echipă care s-a înscris pentru ediţia următoare a Ligii a IV-a.

Conform aşteptărilor, întâlnirea a fost clar dominată de Sporting, formaţia antrenată Ionuţ Niculcea - principal şi Dorinel Matei - secund câştigând cu scorul de 7-0 (4-0).

Achiziţia de ultimă oră a celor de la Sporting, Alin Nica, care a evoluat ultima dată la Umbrăreşti şi a mai cochetat şi cu futsalul, a trecut foarte bine primul test, marcând trei goluri în acest amical. Celelalte reuşite au fost semnate de Ticămucă, G. Dănăilă, Maftei şi Vârlan.

Lotul deplasat la Tecuci nu a cuprins toţi jucătorii, primul "unsprezece" arătând astfel: Vicol - Filimon, Dima, Maftei, Sevastian - Vârlan, Tudose - G. Dănăilă. Ticămucă, Nica - Mihu.

Pe parcursul meciului de pe "Municipalul" tecucean au mai intrat: Bahnaşu, Hodorogea, Voicu şi Al. Dănăilă.

Săptămâna aceasta sunt programate trei antrenamente, iar vineri se va pleca în prima deplasare a campionatului, la Darabani, unde se va juca sâmbătă. De remarcat că şi ediţia anterioară a Ligii a III-a a fost începută tot pe terenul celor de la Sănătatea Darabani, unde Sporting a debutat cu o victorie, scor 2-1.

Cealaltă echipă gălăţeană din Seria I a Ligii a III-a, Oţelul, va începe campionatul cu o zi mai devreme faţă de lieşteni, urmând să joace vineri, tot în deplasare, cu CSM Paşcani, situaţie în care antrenorul Stelian Bordieanu a modificat un pic programul, jucătorii săi având liber doar sâmbătă, iar ieri s-au prezentat la antrenament.

Citit 887 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2018 22:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.