DANS SPORTIV | Gălățenii, clasări pe podium la ”Naționale”

DANS SPORTIV | Gălățenii, clasări pe podium la ”Naționale”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mihai Ciolan și Dalia Tenie, de la clubul Beija Flor, au obținut cele mai bune rezultate dintre gălățenii participanţi la Campionatul Național de clase de la Cluj. Ciolan și Tenie au încheiat competiția Clasei C 16-18 ani, secțiunea Latino, pe locul al doilea, în timp ce la secțiunea Standard au terminat pe locul al treilea.

Dintre dansatorii de la Clubul Fantezia, cel mai bun rezultat a fost obținut de perechea Rareș Constantin - Daria Ichim, locul 3, la Clasa B, atât la Standard, cât și la Latino. Perechea Tudor Bratu - Maria Hârtopeanu a fost finalistă, locul 6, la Clasa C Standard, la secțiunea Latino terminând pe locul 9. Celelalte rezultate au fost: Roberto Stafie (Fantezia) - Alesia Vîrtosu (Generația 9 Iași) - locul 11 la Hobby 10-11 ani, Ștefan Micu - Teodora Stoica, locul 14, și Gabriel Paicu - Laura Nedelcu, locul 21, ambele perechi la Clasa E 10-11 ani.

La finalul săptămânii viitoare, la Galați, va avea loc a opta ediție a "Memorialului Daniel Nechita", eveniment organizat în colaborare de Fantezia și Beija Flor.

Citit 1153 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.