Kahn de Galaţi pleacă de la Oţelul

Kahn de Galaţi pleacă de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Unul dintre fotbaliştii cei mai devotaţi proiectului Suporter Club Oţelul, portarul Alexandru Vlasie, şi-a anunţat plecarea de la echipa gălăţeană. Supranumit "Kahn", pentru asemănarea fizică cu celebrul fost portar german, Vlasie a apărat pentru Oţelul în sezonul în care s-a reuşit promovarea din Liga a IV-a, iar în mesajul transmis suporterilor, prin intermediul unei postări a clubului pe o reţea de socializare, se simte dezamăgirea că apoi, în Liga a III-a, nu a jucat deloc.

"Din păcate, drumul meu și al Oțelului se despart. Este o vorba demult spusă - Cu un ochi plâng și cu altul râd! Un ochi îmi râde pentru că la această echipă am avut parte de cele mai frumoase momente ale carierei mele, începând cu debutul în Liga 1 și terminând cu promovarea în Liga 3. Dacă pentru celelalte echipe am jucat cu demnitate și onoare, pentru Otelul am făcut-o și cu inima, iar aceste amintiri fericite vor rămâne tot timpul in viața mea. Cu celălalt ochi plâng și, o spun cu părere de rău, pentru ca nu am apucat sa bifez niciun minut pentru echipa mea de suflet în Liga 3. Însă viața merge înainte, le doresc atât foștilor mei colegi, cât și staffului tehnic, multă sănătate și mult succes în drumul spre Liga 2! Cel mai important şi îmbucurător lucru este că: #Otelulnumoare, Oțelul merge înainte și o face destul de bine! Am ținut sa împărtășesc aceste sentimente cu cei ce iubesc această echipă cu adevărat! Vă salut și vă respect!", a fost mesajul transmis de Vlasie.

Acesta ne-a mărturisit că a luat această decizie simţind că echipa în acest moment nu mai are nevoie de aportul său. "S-au adunat opt meciuri fără gol primit, asta arată clar că postul de portar este asigurat foarte bine. Nu consider Oţelul un capitol închis, nu se stie ce ne rezervă viaţa şi poate mă voi întoarce cândva", a spus Vlasie.

"Kahn" a adăugat că pentru moment, până în pauza de iarnă, este foarte posibil să joace în Liga a IV-a.

 
Citit 4222 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2018 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.