UPDATE | CSM Galați, înfrângere în deplasare

UPDATE | CSM Galați, înfrângere în deplasare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE | Echipa de handbal feminin CSM Galați a pierdut, scor 15-27 (9-13), meciul disputat în deplasare în fața formației SCM Rm. Vâlcea - revelația acestui început de sezon. Pentru CSM Galați au marcat: Sheiko 5 goluri, Conache 2, Andrița 2, Marcu 2, Câlici 1, Balaban 1, Şelever, Clisu 1 gol. CSM Galați va juca etapa viitoare, pe teren propriu, cu CSM Roman. Partida este programată pe 28 octombrie, în Sala Sporturilor "Dunărea".


Meci greu în deplasare. CSM Galați joacă cu liderul Ligii Naționale | Echipa feminină de handbal CSM Galați va juca, astăzi, 16 octombrie 2018, în deplasare, cu HC Râmnicu Vâlcea, liderul clasamentului Ligii Naționale (LN), într-un meci contând pentru etapa a șasea. Partida se va disputa de la ora 17.30 (TVR HD).

Gălățencele vin după o victorie fără istoric în fața brăilencelor de la HC Dunărea și se află pe locul 11, cu 4 puncte, în timp ce adversarele s-au impus în jocul cu CSM București - campioana en-titre. "Trebuie să fim realiști și să cunoaștem valoarea lotului nostru, al adversarului, alți factori care contribuie la buna desfășurare a jocului. Nu putem să ne comparăm niciodată. Mergem să jucăm. Am spus întotdeauna că nu îmi place să fac "excursii". Mergem să jucăm, nu contează că au bătut CSM Bucureşti. Mergem să jucăm, să legăm relațiile de joc, mai ales că a venit și Cristina (n.r. - Andrița, care a sosit de la Minaur Baia Mare și a debutat în meciul cu Brăila)", a declarat Valeriu Costea, tehnicianul gălățean. Cu o singură excepție, a macedonencei Elena Livrinikj, încă în recuperare după accidentarea de la CSM București, antrenorul gălățean are la dispoziție întregul lot.

CS Universitatea, înfrângere la lider

"Studenţii" gălăţeni s-au deplasat la fosta prim-divizionară CSM Vaslui. Lideri după patru etape, vasluienii sunt greu de învins, mai ales pe teren propriu. Jocul a fost dominat de gazde, care s-au impus cu scorul de 30-15. Ecartul a fost realizat după pauză (scorul era 11-8), când antrenorul Florin Andronic a folosit toţi juniorii (transferaţi de la CS Şcolar Galaţi) trecuţi pe foaia de arbitraj.

Iată lotul trimis în teren: Ungureanu, Dinu - Şahân, Lefter, Gheorghe, Moldovanu, Chiriac, Aurică, Frangulea, Bădărău, Olaru, Ionescu Mârşiu, Simo, Şt. Ionel, Mureşan. Cele mai multe goluri au fost înscrise de Chiriac - 6. Cu două victorii şi două înfrângeri, CSU Galaţi ocupă locul al treilea în Seria A. Meciul următor va avea loc pe 23 octombrie, pe teren propriu, cu CSM Botoşani.

Citit 1631 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2018 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.