CSM Arcada, a treia victorie

CSM Arcada, a treia victorie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: CSM Arcada a câștigat, scor 3-2, cu Știința Explorări Baia Mare, în meciul etapei a patra a Diviziei A1, după ce au fost conduși cu 2-0. Fetele de la CSU Belor au pierdut, scor 0-3, în fața formației CSM Târgoviște. 


Aflat la început, actualul sezon de volei pentru echipele din primul eșalon programează, astăzi, două importante meciuri pentru sportivii gălățeni.

CSU Belor (Divizia A 1, feminină) va susține primul meci pe teren propriu din acest sezon. Parteneră va fi CSM Târgoviște, o echipă de top, atât în campionat, cât și în Cupă. Oaspetele au în componență jucătoare de o valoare recunoscută, printre care și două gălățence - Diana Neagu Calotă (campioană cu CSU Metal) și Alexandra Trică. De partea cealaltă, o grupare în formare - cea a Galațiului, după multe transferuri, dar cu jucătoare la nivelul eșalonului în care activează. Au experiență și valoare fete precum Anamaria Berdilă, Adriana Dudnic (multiple campioane cu echipele din Galați și Blaj), dar și din rândul nou-promovatelor - internaționala bosniacă Edina Selimovii, bulgăroaica Elitsa Barakova și altele. Sunt create condițiile unui joc de calitate, care să-i satisfacă pe numeroșii susținători din tribune și din afara lor.

”Am avut un start de sezon mai dur, în meciul cu Blajul, mai ales că sunt favorite în acest campionat, dar cred că putem să arătăm jocul nostru și suporterii să fie alături de noi. Atmosfera din cadru echipei și vom da totul pentru a obține un rezultat favorabil”, a declarat Emilija Popjordanovska.

Cu cel mai mic număr de echipe din istoria voleiului feminin românesc, doar nouă echipe, în urma excluderii formației Penicilina Iași, care nu s-a prezentat la Galați, la meciul din Cupa României, CSU Belor și-a schimbat ținta pentru acest sezon. ”Obiectivul nostru nu este doar rămânerea în prima divizie, ci de a construi o echipă de viitor, să avem continuitate, să jucăm și în anii următori. Să creem un nucleu bun, să oferim meciuri bune pentru ca lumea să se bucure alături de noi”, a spus Adriana Dudnic. Întâlnirea are loc astăzi, de la ora 16,30 și va fi găzduită de Sala Sporturilor ”Dunărea”, iar intrarea publicului este liberă.

CSM Arcada joacă la Baia Mare

CSM Arcada vine după o etapă fără joc (adversara sa, Tricolorul Ploiești, s-a retras din campionat, după ce a cucerit titlul de campioană!) și are o deplasare foarte lungă - tocmai la Baia Mare. Gălățeni au acumulat două victorii, din tot atâtea meciuri, și sunt considerați principalii pretendenți la șefia clasamentului și a titlului de campioană. Perioada ultimelor două săptămâni a fost dedicată antrenamentelor. Pregătirile s-au efectuat fără jucătorii Tiago Gatiboni și Adrian Feher - aflați în perioada de refacere. De asemenea, sârbul Cubrilo este incerc, dar se speră pe recuperarea lui până la ora meciului. Deplasare a început joi seară, iar partida Știința Explorări Baia Mare - Arcada este programată astăzi, de la ora 12,00. Este un meci de tradiție, în care cele mai multe victorii i-au revenit echipei noastre. Așa cum, credem, se va întâmpla și astăzi.

Citit 1131 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2018 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.