United, victorie și primul loc în clasamentul Ligii I de futsal

United, victorie și primul loc în clasamentul Ligii I de futsal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de futsal United Galați a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I după ce a câștigat, scor 3-1 (0-1), în fața timișorenilor de la Informatica, în meciul disputat sâmbătă seara, pe teren propriu, contând pentru etapa a 7-a.

Unicul gol al timișorenilor a fost înscris în minutul 8, dintr-o greșeală a gălățenilor. Aceștia au avut numeroase ocazii, atât de a deschide scorul, cât și de a egala. La reluare, jucătorii antrenați de Florin Ignat s-au repliat și au reușit să egaleze, prin brazilianul Kailon Borges, ca apoi, Ignat să înscrie pentru 2-1. Cel de-al treilea gol al gălățenilor a fost marcat de Nuno, care a înscris în poarta goală a timișorenilor.

În urma acestui rezultat, United a urcat pe primul loc în clasament, cu 16 puncte, dar cu un meci mai mult decât ocupanta locului secund, FC Dunărea Călărași (15 puncte) care va juca, duminică, cu Autobergamo Deva (locul 4, cu 13 puncte).

În etapa următoare, United va juca, marți (ora 18.00), cu Gloria Buzău, tot pe teren propriu, urmând să încheie turul campionatului cu un meci în deplasare, la Călărași. 

Citit 1849 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2018 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.