Oțelul, încă o victorie, Lieștiul, doar egal

Oțelul, încă o victorie, Lieștiul, doar egal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

SC Oțelul Galați se menține pe poziția de lider al Seriei 1 din Liga a III-a, după ce a reușit o nouă victorie, scor 2-0 (1-0), pe terenul formației KSE Tg. Secuiesc, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 11-a. Golurile oțelarilor au fost marcate de George Cîrjan, în minutul 40, și Andrei Antohi, în minutul 61. Antrenorul SC Oțelul Galați, Alin Pînzaru, a început jocul în următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, David – Stoian, Crihană, Zaharia, Iorga – Antohi, Cîrjan. În repriza secundă au mai evoluat: Moglan, Chiriac, Matei și Codreanu, în timp ce Udeanu, Bordieanu și Munteanu au rămas pe bancă. În etapa următoarea, SC Oțelul Galați va juca pe teren propriu, cu Metalul Buzău, sâmbătă, 10 noiembrie (ora 14.00). Oțelul se află la egalitate (29 puncte) cu formația Gloria Buzău, care s-a impus, vineri, cu scorul de 3-0, în fața ”satelitului” FC Botoșani.

Sporting Liești a reușit un scor bun, 1-1, în deplasarea de la Metalul Buzău. Deși au stăpânit terenul, lieștenii nu au reușit mai mult după ce au deschis scorul în minutul 39 prin Țicămucă. O ocazie uriașă a avut loc în minutele de prelungii, când portarul buzoian a rezolvat in extremis ”capul” lui Bahnașu.

Echipa aliniată: Vădeanu - Stancu, Maftei, Manea, Sevastian - Ionuț Constantinecu, Munchiu - Mihu, Bârlădeanu, Alin Nica - Țicămucă. Au mai jucat iancu, Dănăilă, Bahnașu și Vârlan. În etapa viitoare, Sporting (locul 6, cu 18 puncte) va juca tot în deplasare, și tot în județul Buzău, la CSM Rm. Sărat (locul 12, cu 9 puncte).

Citit 1096 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.