Futsal. United, încălzire înaintea derbiului pentru primul loc

Futsal. United, încălzire înaintea derbiului pentru primul loc
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vicecampionii de la United Galați vor juca, astăzi, de la ora 18,00, în ultimul meci de pe teren propriu din turul campionatului Ligii I de futsal, cu formația Gloria Buzău.

United vine după o victorie foarte importantă în fața campioanei en-titre, Informatica Timișoara, scor 3-1, care o menţine în fruntea clasamentului chiar şi în condiţiile în care este sancţionată cu 3 de puncte de către FRF. Având cele mai bune pe teren dintre toate competitoarele, șase victorii și un egal, United se află pe locurile 1-2, la egalitate atât de puncte (16), cât şi de golaveraj cu surpriza turului Ligii, Dunărea Călărași, care a remizat în ultima etapă, scor 3-3, cu una dintre pretendentele la titlul de campioană, Autobergamo.

De altfel, cele două formaţii din fruntea ierarhiei vor avea ocazia departajării peste o etapă, ultima a turului, când se vor întâlni în meci direct, la Călăraşi. Până atunci, United are ocazia de a face pasul în faţă prin "rotunjirea" golaverajului în partida de astăzi cu Gloria Buzău, formaţie aflată în a doua parte a clasamentului, pe locul şapte, cu doar două victorii în cele şapte partide jucate până acum. "Meciul din etapa următoare, cu Buzăul, este și el important, nu trebuie să ne relaxăm deloc”, a spus gălățeanul Constantin Burdujel, component al echipei naționale a R. Moldova.

Florin Ignat, antrenor-jucător al echipei gălăţene, îşi doreşte şi el menţinerea concentrării la nivel înalt. ”Trebuie să fim în continuare uniți şi concentraţi pe ce avem de făcut. Vrem să câștigăm și meciul cu Buzău, căci apoi urmează cel cu Călărașiul şi trebuie să rămânem într-o formă sportivă optimă”, a precizat Florin Ignat. Intrarea publicului este liberă.

United 2, pe podium

Altfel, echipa a doua a clubului United s-a impus categoric, scor 7-3, în disputa cu formația KSE Tg. Secuiesc, contând pentru etapa a șasea din Liga 2. Golurile gălățenilor au fost marcate de Cojocaru, Arhire 2, Apostol, Petică, Boubătrân și Păduraru.

United 2, antrenantă de Cristian Ștefu și Costel Străinu, a avut aliniată următoarea formație: Dinicuță, Păduraru - Boșneagă, Arhire, Boubătrân, Petică, Afteni, Grecu, Cojocaru, Dorneanu, Stratulat, Apostol.

United 2 se află pe locul al treilea în clasamentul Ligii a II-a, cu 9 puncte, la egalitate cu formaţii de pe primele două poziţii, CSM Tg. Mureș și Fortius 2014 Buzău, dar cu un meci în plus disputat. În etapa următoare, pe 17 noiembrie, United 2 va juca pe terenul celor de la CSM Tg. Mureș.

Citit 1050 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.