Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dansatorii sportivi de la Fantezia și-au reconfirmat valoarea la Sibiu, acolo unde au fost trei evenimente de prim rang, care au avut cap de afiș una dintre cele mai puternice competiții internaționale - Transylvania Grand Prix (TGP).

Într-o concurență numeroasă, peste 1.000 de participanţi, cele trei perechi gălățene de la clubul Fantezia au obținut rezultate foarte bune, în condițiile în care unii dintre ei se aflau la prima competiție de amploare.
Perechea Rareș Vădană și Tea Neculae (foto 2) au obținut primul loc la juniori II, latino, la Openul Internațional și locul 6 la tineret latino. Cosmin Lupoae și Mitzura Pentiuc, care evoluează împreună de doar patru luni, au fost finaliști la tineret standard, unde au încheiat competiția pe locul 5, în timp ce Mihai Paraschiv (Fantezia) și Irina Tudorache (Generația 9 București) au obținut locul 5 la World Open Latino, iar cu punctele primite au intrat în Top 50 mondial. ”Am obținut rezultate foarte bune, toate cele trei perechi confirmându-și valoarea. Rareș și Tea au dovedit că sunt cea mai bună pereche din România la categoria Latino și că locul patru de la Mondiale nu a fost întâmplător. Cosmin și Mitzura, care sunt parteneri de doar patru luni, au reușit prima lor finală la un concurs internațional, lucru pe care îl așteptam abia în 2019. Şi Mihai cu Irina au avut o evoluție bună, intrând în primii 50 de dansatori ai lumii”, a declarat Andreea Adam, antrenoarea celor de la Fantezia.
Cu o concurență acerbă, cu reprezentanți din Japonia, China, Coreea, Rusia, R. Moldova, Germania, Cehia, Ungaria sau Italia, România a obținut primul loc la ”10 Dansuri”, prin perechea Sorin Simon și Florentina Constantinescu - seniori, respectiv bronzul la secțiunea juniori II Standard, prin perechea Răzvan Bătrânu și Ana Maria Dica. La Openul Latino perechea Ionuț Miculescu și Andra Păcurar au obținut locul al doilea la seniori, în timp ce la Open Standard, pe podium au fost perechile Rareș Cojoc și Andreea Matei - locul 2 și Sirocchi Marco și Dora Killin - locul 3. La tineret Latino, podiumul a fost românesc, cu Marius Nițu și Antonia Iosub pe primul loc, secondat de Cristian Mihai și Mellisa Ababei, respecttiv Lucian Boldojan și Roxana Dinca. Aceștia din urmă au obținut locul al treilea și la Open Standard, iar perechea Alin Zicoane Heller și Anca Copos au încheiat competiția pe primul loc.
Următoare competiție pentru dansatorii gălățeni este ”Cupa României”, care va avea loc la Brăila, în perioada 24-25 noiembrie.

Citit 497 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 18:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro