HOCHEI | Astăzi şi mâine, meciuri tari la Galaţi
Foto: Sonia Baciu

HOCHEI | Astăzi şi mâine, meciuri tari la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Hocheiştii de la CSM „Dunărea” Galaţi vor încerca în acest weekend să răspundă pozitiv la întrebarea rămasă în aşteptare de la victoriile de acum două săptămâni: pot entuziasma şi cu echipe mai puternice ca Steaua?

Un nou test al potenţialul din acest sezon va fi dat în partidele de astăzi şi mâine din Liga Naţională, ambele de la ora 18,30, în compania unei echipe în care s-a investit mult în ultima perioadă, ACSH Gheorgheni.

Urmaşa Progym-ului are în clasament cu patru puncte mai puţin ca CSM „Dunărea”, deşi are opt meciuri jucate iar formaţia gălăţeană doar patru. Explicaţia stă în programul greu de până acum al celor din Gheorgheni, fără să fi întâlnit modesta Sportul Studenţesc şi un singur meci avut cu Steaua.

De altfel, ASCH Gheorgheni şi-a arătat deja valoarea ridicată, având o victorie pe terenul liderului, SC Miercurea Ciuc (4-3, în repriza suplimentară), plus una cu 3-2 în faţa ocupantei locului secund, Corona Braşov.

Echipa oaspete are şi un avantaj, cel al ritmului de joc dat de disputarea unui număr ridicat de meciuri până acum, aici incluzându-le şi pe cele 20 din Erste Liga (fosta Liga Mol).

La formaţia gălăţeană, va reintra şi unul dintre cei doi absenţi de acum două săptămâni, fundaşul Emelianenko, recuperat după o accidentare.

Intrarea spectatorilor se face pe bază de bilet, care costă 5 lei.

În precedentele două jocuri de la Galaţi, CSM „Dunărea” a arătat un potenţial ridicat, învingând pe Steaua cu 8-1 şi 9-3.

Citit 2540 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2018 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.