VOLEI. Una caldă, una rece pentru echipele gălățene

VOLEI. Una caldă, una rece pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: CSM Arcada a câștigat, scor 3-0, în fața formației VCM Piatra Neamț, în timp ce voleibalistele de la CSU Belor au reușit să câștige un singur set în disputa cu Dinamo București.


În primul eşalon de volei sunt programate etapele a şaptea la masculin şi a şasea la feminin, în care spectatorii gălăţeni au prilejul să-şi vadă favoritele la lucru: CSM Arcada – VCM Piatra Neamţ şi CSU Belor – Dinamo.

Cele două partide se vor disputa în cuplaj, de la ora 17,00, prima fiind cea din campionatul feminin, în care CSU Belor Galaţi speră în prima victorie, mai ales că au ca adversară o formaţie, Dinamo Bucureşti, aflată într-o situaţie similară, fără punct până acum. „Este un meci în care vrem să ne arătăm adevărata valoare. Am cerut fetelor o nouă atitudine, determinare maximă şi foarte multă seriozitate în joc”, ne-a spus antrenoarea Ileana Berdilă.

Nicio echipă nu va retrograda în acest sezon, astfel că cele două echipe vor juca fără presiunea rezultatului. Pentru Ramona Postea, venită în acest an la CSU Belor, este un meci cu o încărcătură specială: „După cum ştiţi, am venit de la Dinamo şi aştept meciul acesta de mult timp. Îmi doresc din tot sufletul să spargem gheaţa, să mulţumim şi noi spectatorii şi totodată să plusăm şi la capitolul încredere printr-o victorie acum”. Revine în echipa gălăţeană, după o accidentare, şi Violeta Stan. „Sperăm să facem un joc cât mai bun şi să arătăm calităţile noastre, pentru că avem ce arăta. Suntem o echipă tânără, muncim mult la antrenamente şi sperăm să se vadă în rezultatul acestui meci”, a declarat Violeta Stan.

Restart pentru CSM Arcada

Deşi nu parcurg cea mai bună perioadă în actualul sezon, voleibaliştii de la CSM Arcada cred într-o relansare, care să le aducă puncte în clasament. După cinci meciuri, echipa gălăţeană se află pe un modest loc 6, cu numai 9 puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat. „A venit timpul să reîncepem să legăm victoriile. Şi până acum am avut evoluţii bune, dar din păcate nu am intrat în posesia punctelor. Ne-am pregătit cu mare atenţie, întregul lot este valid şi, cu o concentrare corespunzătoare, putem să ne impunem în faţa oricărui adversar. Campionatul este lung, cu multe meciuri în sezonul regulat şi în play-off, iar noi vom face totul pentru îndeplinirea obiectivului, titlul de campioană. Meciul cu Piatra Neamţ va constitui şi o bună repetiţie în vederea partidei de marţi (n.r. - 27 noiembrie), din Cupa CEV”, ne-a spus antrenorul Nicuşor Harabagiu. Din această etapă principalele meciuri vor putea fi urmărite şi pe micul ecran, la Digi Sport. Programul complet al acestei runde: CSM Bucureşti – VM Zalău (urma să se joace aseară), Unirea Dej – „U” Cluj, CSM Câmpia Turzii – Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Dinamo – SCM U Craiova (luni, ora 18,00, la Digi Sport), în timp ce Steaua are etapă liberă.

Citit 1729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018 23:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.