Halep, favorita fanilor, pentru a doua oară la rând

Halep, favorita fanilor, pentru a doua oară la rând
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Halep a câştigat pentru al doilea an consecutiv "Premiul de favorită a fanilor", anchetă realizată pe site-ul WTA. După ce a terminat pentru al doilea an la rând în fruntea ierarhiei tenisului feminin profesionist, Halep reuşeşte să facă "dubla" şi în inimile fanilor. Halep a câştigat ancheta WTA, fiind printre cele doar patru jucătoare care figurează în cei zece ani de palmares ai trofeului. Rusoaicele Elena Dementieva și Maria Şarapova au obţinut trofeul câte o dată (2009, respectiv, 2010), iar poloneza Agnieszka Radwanska, recent retrasă din activitate, s-a impus de şase ori la rând, între 2011 şi 2016.

"Legiunile de suporteri ai Simonei Halep, care au apărut la turnee pe tot globul, susţinându-şi favorita cu scandarea binecunoscută Si-mo-na au fost recompensaţi pentru devotamentul lor în 2018 cu încă un an splendid reuşit de eroina lor'', scrie site-ul WTA. Românca a jucat în 2018 a treia sa finală de Grand Slam, la Australian Open, şi a câştigat primul titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros.

Tot în 2018, Halep s-a impus la Shenzen, unde a obținut ambele titluri, atât la simplu, cât și la dublu, alături de Irina Begu, și la Montreal şi a încheiat anul pe prima poziţie, deşi o accidentare la spate i-a încheiat prematur sezonul, încă din octombrie, motiv pentru care, deși, calificată în Turneul Campioanelor de la Singapore, pentru al patrulea an consecutiv, nu a putut concura acolo. Principalele contracandidate la acest titlu onorific au fost daneza Caroline Wozniacki, campioana de la Australian Open, germana Angelique Kerber, campioană la Wimbledon, şi japoneza Naomi Osaka, campioană la US Open.

Citit 781 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2018 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.