Liderii turului, fără înfrângere. Parcurs bun al juniorilor B de la SC Oţelul

Liderii turului, fără înfrângere. Parcurs bun al juniorilor B de la SC Oţelul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un antrenor tânăr şi un grup de copii talentaţi cu vârste de 15-16 ani au reuşit o performanţă demnă de toată lauda. Sorin Târâlă a adunat, cu numai jumătate de an în urmă, un nucleu format din 15 tineri pricepuţi în ale fotbalului, iar acum echipa se poate mândri că a încheiat prima parte a turului Campionatului Naţional de juniori B, faza a doua, pe un onorant loc întâi.

Parcursul a fost excelent, victorii pe linie, cu o singură excepţie, un rezultat de egalitate, implicit fără înfrângere. Singurii care au luat puncte în faţa echipei gălăţene au fost cei de la Aerostar, în meciul disputat la Bacău. Să evidenţiem o parte dintre rezultate: 5-2 cu LPS Buzău, ocupanta locului 2, 11-3 cu LPS Bacău şi 10-1 cu CSM Focşani. Din deplasare a mai venit un succes reconfortant, 3-2 cu Dacia Unirea Brăila, care a fost rotunjit această dominare categorică a seriei. Linia de clasament, care onorează această grupare, arată astfel: locul 1, cu 25 de puncte şi un golaveraj de excepţie: 49-15.

Sorin Târâlă ne-a demonstrat că acolo unde se munceşte cu pasiune vin şi rezultatele. Din cei 15 copii din lot, jumătate (şapte) au fost integralişti: Gabriel Ursu (portar), Alexandru Alecu, Bogdan Zărnescu, Mereuţă, Farcaş, Airinei şi Ştefan. Ceilalţi opt jucători din lot sunt: Doană, Buhăescu, Dragu, Stancu, Nanu, Grădinaru, Drujescu şi Cojan.

Principalii marcatori sunt: Bogdan Zărnescu - 14 goluri, Ioan Buhăescu 11, Teodor Farcaş 6 şi Mădălin Grădinaru 5.

"Din capul locului trebuie să remarc faptul că avem o echipă competitivă, dar şi foarte disciplinată. În cele nouă meciuri din faza a doua a competiţiei naţionale, am avut un singur cartonaş roşu, şi acela din două galbene. În rest, totul s-a desfăşurat sub control. Copiii noştri provin din liceele şi colegiile tehnice gălăţene, îşi văd şi de carte, iar rezultatele se văd. Ne-am adunat în vara trecută şi, cu multă muncă şi seriozitate, am obţinut acest excelent bilanţ la finalul turului. Acum ne aflăm într-o binemeritată vacanţă, iar pregătirile le vom demara pe 20 ianuarie pentru returul care va începe la mijlocul lunii martie. Vreau să mai spun că succesul nostru se datorează şi liniştii financiare, asigurate de conducerea clubului", şi-a caracterizat echipa tânărul tehnician "oţelar".

Tot în Seria a II-a au fost colege de competiţie alte două echipe gălăţene. Acestea au avut următoarele clasări: Liceul cu Program Sportiv - locul 4, cu 15 puncte (golaveraj 42-31) şi ACSM Dunărea - locul 6, cu 10 puncte (21-22).

Citit 1885 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2019 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.