VOLEI. CSM Arcada, amical pe teren propriu

VOLEI. CSM Arcada, amical pe teren propriu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Apropierea startului oficial al competiţiilor din a doua parte a campionatului de volei a determinat echipele masculine să grăbească pregătirile. Primul meci din acest an este cel din „Cupa României” cu CSM Bucureşti, ce va avea loc peste o săptămână, în Capitală.
Echipa Arcada - care are un nou staff tehnic: Sergiu Stancu (fost la PAOK Salonic, dar şi campion în sezonul trecut cu Tricolorul Ploieşti) şi Liviu Cristudor, fizioterapeut Eugen Pascale - se află în plin sezon al pregătirilor. Pentru că această perioadă un suportă o prelungire, astăzi este programat şi primul meci amical, cu caracter de verificare. Parteneră este Dinamo Bucureşti, colegă de eşalon. Întâlnirea va începe la ora 12,00 la Sala „Dunărea” şi va fi condusă de doi arbitri gălăţeni - Lucian Năstase şi George Ioneanu - aflaţi şi ei în perioada de pregătire, în vederea viitoarelor meciuri oficiale. În legătură cu plecările şi venirile din această perioadă, dintre tur şi retur, l-am rugat să ne vorbească pe Mirel Zaharescu, managerul Clubului Arcada. „Nu mai fac parte din lotul nostru Cubrillo şi Bojici, dar se pregăteşte cu noi sârbul Ivan Borovnjak (trăgător secund), care vine din campionatul Italiei. În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Renan Santos, acesta a ajuns la Galaţi, dar nu a fost reţinut. În aceste condiţii ne interesăm de un jucător-centru care va completa lotul de 14. În ultimele zile au fost intensificate pregătirile, dar astăzi (n.r - ieri) câţiva jucători au manifestat o uşoară stare febrilă, dar, până la ora jocului cu Dinamo, se speră în prezenţa lor pe teren.”

Citit 535 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro