United, victorie clară și urcare pe primul loc
Foto: Sonia Baciu

United, victorie clară și urcare pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: United s-a impus categoric, scor 16-6, în fața sucevenilor de la Bukovina Vicov în primul joc din acest an. În urma acestui rezultat, United a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii 1(31 de puncte), cu două puncte în fața fostului lider - Autobergamo Deva, care urmează să joace duminică seara, cu FK Odorheiu Secuiesc. În etapa următoare, United și Autobergamo își vor disputa prima poziție. 


Vicecampioana României la futsal, United Galați, va juca, astăzi, de la ora 17,00, în primul meci din acest an, cu formația Bukovina Vicov, contând pentru etapa a 13-a din Liga 1. În tur, gălățenii au câștigat la "masa verde".

United se află pe locul secund în clasament, cu 28 de puncte, la unul singur în urma liderului - Autobergamo Deva, în timp ce adversarii din această seară se află pe locul 9, cu doar trei puncte.

În perioada de pauză competițională, vicecampioana United a făcut și câteva modificări importante în lot, care speră să îi mărească potenţialul pentru atingerea obiectivul din acest sezon, câștigarea titlului de campioană, semnând cu doi căpitani de națională, Mimi Stoica (România) - venit de la Informatica Timișoara şi Neto Caraúbas - căpitanul naționalei de futsal clasic a Braziliei. Însă, niciunul dintre cei doi transferaţi în această iarnă nu va putea juca astăzi. Neto este în plină procedură de obţinere a vizei pentro România, în timp ce Mimi Stoica aşteaptă să fie declarat jucător liber de către cei din Federaţia Română de Fotbal (FRF), formalitate preconizată a se rezolva în cursul zilei de marţi.

Din lotul cu care s-a începutul sezonul nu mai fac parte doi jucători străini, portughezul Coco și brazilianul Rafinha, care și-au reziliat contractele, pe cale amiabilă.

Biletele pentru meciul de astăzi, vor fi disponibile la Sala Sporturilor "Dunărea" începând cu ora 16.00. Conform site-ului oficial al clubului United, spectatorii vor avea parte și de câteva surprize: "La intrarea în sală va exista o urnă în care poate fi introdus tichetul (e vorba de segmentul de pe mijlocul biletului, cotorul trebuie păstrat!) și în pauza partidei va fi efectuată o tombolă în urma căreia doi fani ai futsalului gălățean vor fi premiați cu câte un tricou de Centenar purtat de jucătorii CS United Galați, cu semnăturile tuturor sportivilor noștri, și un fular, respectiv o șapcă CS United".

Toader Ştefu s-a retras oficial din club

Altfel, Toader Ştefu şi-a anunţat ieri retragerea din clubul gălăţean, motivată de dorinţa ca United să nu mai aibă de suferit în urma diferendului său cu cei din conducerea FRF. Reamintim că United a început campionatul cu o penalizare de trei puncte, sancţiune dictate de FRF în urma declaraţiilor din mass-media ale lui Toader Ştefu, în celebrul scandal al meciului de la Timişoara din sezonul trecut, cu neprezentarea gazdelor de la Informatica. "Voi face tot ce pot pentru a sprijini United şi din afara clubului", a declarat Toader Ştefu, cu o voce tremurând de emoţie, într-o conferinţă de presă. Preşedinte interimar al clubului este acum fiul acestuia, Cristian Ştefu.

Citit 1331 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.