Halep, în optimile de la Dubai

Halep, în optimile de la Dubai
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Dubai, de caregoria Premier 5 (premii totale de 2.828.000 de dolari), după victoria în fața canadiencei Eugenie Bouchard (locul 79 WTA), scor 7-6 (4), 6-4.

Românca a câștigat punctele mari și, într-un prim set, în care s-a mers cap la cap, a gestionat excelent tie-breakul. Canadianca vorbea înainte de meci despre cum "Simona ajunge la toate mingile și face ceva cu toate. Uneori lovește mai bine când e scoasă în afara terenului. Realizezi că joci contra unui zid agresiv". Iar acest aspect a fost pe deplin confirmat în, poate, cel mai bun meci al lui Bouchard din 2014, când încheia anul pe locul 7 mondial. "Am avut atâtea meciuri grele recent și sunt un pic obosită, cred că toată lumea vede asta. Nu mai am multă (n.r. - energie), dar am avut suficient să câștig azi", a spus Simona Halep, după meci, mulțumindu-le fanilor români pentru susținere. În acest moment, Halep conduce cu 4-1 în confruntările directe cu Bouchard, singura victorie a canadiencei fiind în semifinalele de la Wimbledon, în 2014.

În turul următor, Halep o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Lesia Tsurenko (Ucraina, locul 23 WTA) și Lin Zhu (China, locul 107 WTA). Cu Tsurenko, Halep s-a întâlnit în turul al doilea de la Doha, unde românca a fost finalistă.

Citit 975 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2019 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.