FOTBAL FEMININ | FC Universitatea ”atacă” semifinala Cupei

FOTBAL FEMININ | FC Universitatea ”atacă” semifinala Cupei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa feminină de fotbal FC Universitatea va juca, miercuri, 13 martie 2019, cu formația CSS Târgoviște, în sferturile de finală ale Cupei României. Partida se va disputa, începând cu ora 11,00, pe Stadionul ”Siderurgistul”.

După rezultatele înregistrate între cele două echipe în acest sezon, 4-0, la Galați, în tur, și 3-1, în deplasare, în debutul returului, formația gălățeană este favorită la calificarea, în premieră, în această fază a Cupei. De altfel, accederea în semifinala competiției este unul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon de către echipa antrenată de Gheorghe Cucu, Alexandru Caracaș și Gabi Călinescu.

”Trebuie să dăm cât mai multe goluri în meciul din Cupă”, a spus Loredana Nica, marcatoarea a două goluri şi în partida de duminică.

După acest joc, duminică, 17 martie 2019, de la ora 10,00, tot pe teren propriu, FC Universitatea (locul 6, cu 13 puncte) va juca împotriva formației Fortuna Becicherecu Mic, una dintre ocupantele podiumului - locul 3, cu 17 puncte, și care, în prima etapă a returului a oferit surpriza campionatului. Fortuna s-a impus, scor 1-0, în fața campioanei en-titre, Universitatea Cluj, chiar pe terenul acesteia.

Citit 960 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.