CSM Galați, victorie importantă la Gheorgheni

CSM Galați, victorie importantă la Gheorgheni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

 UPDATE: CSM Galați se află la numai două puncte de primul loc al clasamentul Ligii Naționale de hochei (LN), ocupat de Corona Brașov, după ce s-a impus cu scorul de 5-4 (2-0, 0-3, 3-1), în cel de-al treilea meci al seriei de la Gheorgheni, cu formația ACSH Gheorgheni. Scorul a fost deschis de gălățeni, în minutul 7, de către Baskov. Diferența s-a dublat prin reușita lui Zabludovschy, în minutul 16. Repriza secundă a fost dominată de gazde, care s-au repliat și au marcat trei goluri la rând. Intrarea în ultima repriză a fost făcută în ”forță” de gălățeni, care au egalat în primul minut, prin Neznamov. Harghitenii  au mai preluat o dată conducerea, iar Zabludovscky a marcat pentru 4-4, iar Butuchnov să ”înghețe” tabela la 5-4, când mai erau 6 minute de joc.

După ce au câștigat șase puncte din cele 9 puse în joc în ”tripla” cu Gheorgheni, gălățenii se mențin pe locul al doilea, cu 85 de puncte, dar cu două meciuri mai puțin disputate, cele cu SC M. Ciuc, încă neprogramate de Federația Română de hochei. Liderul LN este Corona Brașov, cu 87 de puncte, dar cu un meci în plus față de gălățeni. 


Echipa de hochei CSM ”Dunărea” Galați a pierdut, scor 4-5 (1-1, 2-2, 1-2), în fața formației ASCH Gheorgheni în al doilea meci al ”triplei”, disputat vineri seară, în deplasare. Golurile gălățenilor au fost marcate de Baskov, Fefelov - 2 și Neznamov. Sâmbătă seară, ora 18.30, se va juca ultimul meci dintre cele două echipe, din cadrul sezonului regulat. 

În clasament, CSM Galați se menține pe locul secund, cu 82 de puncte (33 de meciuri). Lider este Corona Brașov, cu 87 de puncte (35 meciuri), podiumul fiind completat de SC Miercurea Ciuc, cu 77 de puncte (34 de meciuri).

După meciul din această seară, gălățenii mai au de disputat încă două jocuri, ambele cu M. Ciuc, unul la Galați, ambele neprogramate încă. De precizat că ciucanii evoluează și în Liga Erste, unde sunt finaliști (se joacă pe sistemul ”patru din șapte meciuri”), adversari fiind cei de la Ferencvaros Budapesta. Primele două partide ale finalei le vor disputa, în deplasare, pe 26 și 27 martie.

Citit 1973 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.