Echilibru în finala Ligii Naționale. CSM a pierdut în over-time

Echilibru în finala Ligii Naționale. CSM a pierdut în over-time
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

 

Echipa CSM ”Dunărea” a fost egalată, la scorul general, în finala Ligii Naționale de hochei, după ce Corona Brașov a câștigat, scor 3-2 (1-0, 0-2, 1-0, 1-0), în repriza suplimentară, ”golul de aur” fiind marcat în minutul 10, în partida disputată marți seară, la Galați. 

Un joc echilibrat, cu numeroase ocazii de gol pentru ambele echipe, cu parade spectaculoase ale celor doi portari. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 7, prin Tendler, iar acest avantaj s-a menținut și la pauză, ca apoi, în repriza secundă, Baskov să egaleze printr-un șut de penalitate (min 28), iar Mărcuș să aducă echipa gălățeană la conducere, după alte două minute. Același Tendler a echilibrat scorul, imediat după începerea ultimei reprize, care a fost dominată de brașoveni, aceștia au avut și un raport foarte bun al șuturilor, 13-3. Gălățenii au intrat în forță în treimea oaspeților, dar nu au reușit să marcheze golul victoriei.

În repriza suplimentară, gălățenii au avut mai multe ocazii de a ”închide” meciul, Baskov l-a dat pe spate, la propriu, pe Polc cu un șut spectaculos, Irimia, Petrukhno și Fefelov au fost aproape de gol, portarul Popa, ușor accidentat după ce primise golul de 2-2, și-a ținut echipa în meci. În minutul 8.30 din ”over-time”, CSM Galați a rămas în inferioritate numerică, brașovenii au profitat de acest lucru și după numai 38 de secunde au marcat ”golul de aur”, prin același Tendler.

Gălățenii au câștigat, luni, primul meci al finalei, scor 5-2, iar în urma rezultatului de marți, scorul general este de 1-1. Finala Ligii Naționale continuă cu meciurile de la Brașov, din 19 și 20 aprilie, iar dacă va fi cazul, ”decisivul” se va disputa pe 22 aprilie, la Galați.

Citit 1479 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2019 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.