Ultimul meci din sezonul regulat la fete

Ultimul meci din sezonul regulat la fete
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galaţi îşi încheie astăzi, pe teren propriu, seria meciurilor din primul său sezon regulat în eşalonul de elită. Formaţia gălăţeană va întâlni, de la ora 11.00, la stadionul „Siderurgistul”, pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, ocupanta locului 2, meci în care are nevoie de victorie pentru a urca de pe locul 7 şi a putea juca apoi, în faza finală, în grupa locurilor 4-6.

Totodată, această partidă este şi un preambul a ceea ce a devenit cel mai important meci din acest sezon pentru FC Universitatea, semifinala "Cupei României", în care va întâlni tot pe Vasas, tot la Galaţi, peste o săptămână (15 mai, ora 11.00).

De asemenea, astăzi este etapă şi în competiţia fotbaliştilor din Liga a III-a, cea cu numărul 27. Dintre cele două formaţii gălăţene, pe teren propriu va juca doar Sporting Lieşti (locul 9), care va întâlni echipa CSM Rm. Sărat (locul 14), pe care în tur a învins-o cu 3-0. SC Oţelul, ocupanta locului 3, va juca în deplasare cu Metalul Buzău (locul 7). Ambele partide vor începe la ora 18.00.

O singură victorie la juniori

În ceea ce priveşte echipele de juniori A şi B, ultima etapă a fazei secunde din Campionatului Național nu le-a fost prea favorabilă gălățenilor, care au înregistrat o singură victorie și două egaluri, din șase jocuri, toate disputate în deplasare. Cel mai bine au ieșit din aceste ultime dispute echipele ACSM Dunărea, care au obţinut patru puncte din cele șase puse în joc. CSM Bacău - Dunărea Galați a fost 3-3 la juniori mari (antrenor Eugen Baștină), oaspeții punctând prin Lungu, Munteanu și Stanciu. Foarte clar a fost succesul juniorilor B (antrenor Doru Balmuș), care au câștigat cu 5-0, scor ”rotunjit” prin golurile marcate de Ștefănescu 2, Angheluță, Zainea și Tănasă.

Echipele SC Oțelul au jucat tot în deplasare, la LPS Buzău. Cei mari au făcut 1-1 (gol Nemțanu), iar la juniori mici s-au impus buzoienii, cu 3-2 (golurile ”oțelarilor” fiind înscrise de Zărnescu și Grădinaru).

Mai neplăcute au fost ”realizările” echipelor Liceului Sportiv. Juniorii mari - care au evoluat în ”Elită” -  nu le-au putut ține piept dinamoviștilor bucureșteni, aceștia câștigând cu 9-1, după ce a fost 1-1, în urma golului înscris de Mitrofan, din penalti. Juniorii mici ai LPS s-au deplasat la Rm. Sărat, pentru partidele cu Gloria Buzău. Au învins buzoienii cu scorul de 3-1, pentru gălățeni marcând Costea.

Echipele de pe primul loc în serie, cum este cazul celor de la SC Oțelul, se pregătesc pentru jocurile din etapa zonală.

Citit 1295 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.