Simona Halep va juca din nou pentru trofeul de la Madrid şi pentru locul 1 mondial

Simona Halep va juca din nou pentru trofeul de la Madrid şi pentru locul 1 mondial
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: În finală, Simona Halep o va întâlni pe Kiki Bertens, sâmbătă, de la ora 19.30. În penultima fază a turneului Bertens învins-o pe Stephens cu 6-2, 7-5. 

Altfel, perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri seara, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Madrid dotat cu premii totale de 6.536.160 euro, după o victorie cu 6-4, 5-7, 10-5 în faţa cuplului Wesley Koolhof (Olanda)/Stefanos Tsitsipas (Grecia). Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor juca duminică, în finală, contra învingătorilor din semifinala Diego Schwartzman (Argentina)/Dominic Thiem (Austria) - Guido Pella (Argentina)/Joao Sousa (Portugalia), programată pentru sâmbătă, la ora 18.00. 


Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale în valoare de 7.021.128 dolari, după ce a întrecut-o în semifinală pe elveţianca Belinda Bencic (locul 18 WTA) cu 6-2, 6-7, 6-0. 

În finală, Halep va întâlni învingătoarea partidei dintre americanca Sloane Stephens (locul 8 WTA) şi olandeza Kiki Bertens (7 WTA).

Pentru Simona Halep aceasta va fi a patra oară când joacă finala turneului de la Madrid, unde a câştigat de două ori trofeul. Miza finalei, programată sâmbătă (ora încă nu a fost anunţată), este una dublă pentru Simona, care va reveni pe locul 1 în ierarhia mondială în cazul în care o va câştiga.

Citit 1759 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2019 09:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.