United ne oferă și marți un meci mare, a relansat finala (FOTO)
Foto: Sonia Baciu

United ne oferă și marți un meci mare, a relansat finala (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: United a câștigat meciul trei al finalei Ligii 1, scor 5-3, luni, pe teren propriu. Scorul general s-a strâns la 2-1 pentru Imperial, iar meciul patru va fi tot la Galați, marți, ora 18.45.


Începem săptămâna cu trăiri intense, la un eveniment în Galaţi cu miză maximă: titlul de campioană. Formaţia United Galaţi joacă astăzi, de la ora 18.45, cel de-al treilea meci al finalei Ligii 1, în compania echipei Imperial Wet Miercurea Ciuc, iar dacă va ieşi cu rezultatul dorit, victorie gălăţeană, marţi avem acelaşi program, cu a patra partidă a finalei.

Deşi a avut evoluţii foarte bune în primele două manse ale finalei, disputate în deplasare, United reia seria din finală sub presiunea scorului general de 0-2. În prima partidă, echipa gălăţeană a condus cu 2-0 şi 3-2, dar s-a ajuns cu 3-3 la loviturile de departajare, unde norocul i-a surâs formaţiei harghitene.

În a doua dispută, Imperial a condus cu 3-0, moment din care „tigrii” de la United şi-au etalat puterea de luptă. Au redus până la 3-2 la începutul reprizei secunde, au continuat să domine, au avut ocazii uriaşe, dar le-a lipsit din nou acel dram de şansă fără de care, uneori, eforturile nu sunt de ajuns. Inclusiv în penultima secundă, când lobul peste portar a fost scos de un adversar de pe linia din faţa plasei.

În această situaţie, United este sub o mare presiune, cea generată de obligativitatea de a-şi câştiga cele două partide de la Galaţi, de astăzi şi mâine, pentru a putea ajunge în ipostaza de a da marea lovitură în meciul cinci, în sala ciucanilor. Misiunea este dificilă, dar nu imposibilă, mai ales că United a arătat în prima parte a acestei finale că are potenţial pentru a reuşi.

Florin Ignat, antrenorul-jucător de la United, crede că finala poate fi relansată, mizând atât pe ambiţia şi valoarea echipei sale, cât şi pe un sprijin substanţial din partea publicului. "E trist, frustrant atunci când joci bine, dar după două meciuri ești condus cu 2-0. Nu am depus însă armele, chiar dacă va fi foarte greu. Vom crede şi vom lupta până la ultimul fluier de arbitru din această finală. Am încredere în echipă și în suporteri și sunt convins că, la Galaţi, putem relansa această finală, în care au ajuns cele mai bune echipe din futsalul românesc", a declarat Florin Ignat.

United este la a treia finală consecutivă în Liga 1, iar la precedentele două tribunele au fost arhipline când s-a jucat la Galaţi.

Pentru cine nu poate veni la Sala „Dunărea”, vizionarea meciului din această seară este posibilă online, în direct pe canalul Futsal România, de pe Youtube.

 

Citit 2511 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2019 21:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.