NAVOMODELE. Sportivii de la CSU Galaţi, bilanţ fără precedent. Au monopolizat primele locuri

NAVOMODELE. Sportivii de la CSU Galaţi, bilanţ fără precedent. Au monopolizat primele locuri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sportivii de la CSU Galaţi au încheiat cu un bilanţ excepţional Campionatul Naţional de navomodele electrice – viteză, care a avut loc pe lacul de lângă oraşul prahovean Câmpina, dominând competiţia de o manieră fără precedent.

A fost o adevărată demonstraţie de măiestrie a celor mai buni navomodelişti din ţară, care au încântat numerosul public – câteva sute de spectatori – cu priceperea lor în “mânuirea” vaporaşelor pe luciul apei. Au concurat sportivi din Bucureşti (trei cluburi), Arad, Constanţa, Petroşani, Medgidia şi cei de la CS Universitatea Galaţi.

Clubul gălăţean a fost reprezentat de doi navomodelişti valoroşi, Sorin Mavru şi Cătălin Miguel Tucă, care au dominat autoritar competiţia şi au monopolizat locurile fruntaşe. Cei doi au reuşit un adevărat record, fiind pentru prima oară în istoria competiţiei când toate cele şapte probe sunt adjudecate de un singur club. Din cele 14 medalii de aur şi argint puse în joc, cei doi gălăţeni au luat 13!

Sorin Mavru a obţinut cinci medalii de aur şi una de argint, în timp ce Cătălin Miguel Tucă s-a clasat de două ori pe primul loc şi de cinci ori pe cel secund.

Mavru  a devenit campion la categoriile FSR-E, Mono unu, Mono doi, Mini Hydro şi Hydro 2, iar Tucă s-a impus la Mini-mono şi Hydro unu.

La acest bilanţ de excepţie se mai adaugă încă trei medalii de aur, obţinute în clasamentele pe echipe.

Peste două săptămâni sunt programate întrecerile “Naţionalelor” de navomodele veliere radiocomandate, unde va concura Sorin Mavru, alături de coechipierii de la CSU Galaţi. Acest concurs va avea loc la Galaţi, lacul Cătuşa.

Citit 1352 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.