Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sportivii de la CSU Galaţi au încheiat cu un bilanţ excepţional Campionatul Naţional de navomodele electrice – viteză, care a avut loc pe lacul de lângă oraşul prahovean Câmpina, dominând competiţia de o manieră fără precedent.

A fost o adevărată demonstraţie de măiestrie a celor mai buni navomodelişti din ţară, care au încântat numerosul public – câteva sute de spectatori – cu priceperea lor în “mânuirea” vaporaşelor pe luciul apei. Au concurat sportivi din Bucureşti (trei cluburi), Arad, Constanţa, Petroşani, Medgidia şi cei de la CS Universitatea Galaţi.

Clubul gălăţean a fost reprezentat de doi navomodelişti valoroşi, Sorin Mavru şi Cătălin Miguel Tucă, care au dominat autoritar competiţia şi au monopolizat locurile fruntaşe. Cei doi au reuşit un adevărat record, fiind pentru prima oară în istoria competiţiei când toate cele şapte probe sunt adjudecate de un singur club. Din cele 14 medalii de aur şi argint puse în joc, cei doi gălăţeni au luat 13!

Sorin Mavru a obţinut cinci medalii de aur şi una de argint, în timp ce Cătălin Miguel Tucă s-a clasat de două ori pe primul loc şi de cinci ori pe cel secund.

Mavru  a devenit campion la categoriile FSR-E, Mono unu, Mono doi, Mini Hydro şi Hydro 2, iar Tucă s-a impus la Mini-mono şi Hydro unu.

La acest bilanţ de excepţie se mai adaugă încă trei medalii de aur, obţinute în clasamentele pe echipe.

Peste două săptămâni sunt programate întrecerile “Naţionalelor” de navomodele veliere radiocomandate, unde va concura Sorin Mavru, alături de coechipierii de la CSU Galaţi. Acest concurs va avea loc la Galaţi, lacul Cătuşa.

Citit 483 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 23:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro