CS Universitatea, la festivitatea de premiere, după finala ”Cupei României” la Fotbal

CS Universitatea, la festivitatea de premiere, după finala ”Cupei României” la Fotbal

Sorin Pană (Sportul Ilustrat)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârșitul finalei "Cupei României", în care ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” şi-a adjudecat trofeul pentru a doua oară, ca și titlurile de campioană județeană, a avut loc festivitatea de premiere.

Câștigătoarea a fost recompensată cu Cupa și tricourile de campioni, medalii și diplome. Finalista Cupei, Gloria Ivești, a primit o cupă, medalii și diplome.

Un episod aparte a fost premierea jucătorului meciului, nimeni altul decât faimosul Sorin Frunză, ajuns la respectabila vârstă de 41 de ani. Într-adevăr, o performanță rară, ținând cont, în special, de numărul de ani adunați pe terenul de fotbal.

În închidere, o scurtă declarație a antrenorului Cătălin Savu. ”Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă, am reușit eventul campionat - cupă, obținând o victorie de justețe. Am dominat cap coadă acest meci, am avut permanent posesia, iar prestația de ansamblu ne-a adus mult așteptatul succes. Săptămâna aceasta este decisivă în pregătirea importantului examen cu campioana Buzăului, care trebuie să ne aducă promovarea în Liga a III-a. Ne preocupă recuperarea și refacerea jucătorilor după oboseala acumulată în acest final de sezon încărcat, pentru ca meciul de sâmbătă, cu buzoineii, să ne găsească într-o bună dispoziție de joc.”

Citit 442 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 17:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro