Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campionatul European de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, desfășurat la Pitești, le-a adus rezultate foarte bune sportivilor gălățeni, cu 14 medalii, dintre care trei de aur. Cluburile de profil din Galați au avut șase sportivi medaliați.
De la Karate Club (antrenor Nicolae Mărăndici, Silviu Băraru și Adrian Coman) au participat trei sportivi, care au obținut cinci medalii, o clasare pe locul 4 şi una pe locul 5. La seniori, Roxana Stoica a obținut două titluri de campioană, la fuku go și kogo kumite, o medalie de argint, kumite individual, și un bronz, kumite echipe, dar și o clasare pe locul 4, la kata individual. La tineret, Cristina Petcu (foto 1) a devenit vicecampioană, la fuku go, întimp ce Victor Mirea (juniori) s-a clasat pe locul 5, la kogo kumite.
De la Kodo (antrenor Mihai-Cristian Tâmpeanu și Alin Daiciu) au participat trei sportivi, care au obținut șase medalii. S-a remarcat cadeta Andreea Marin, care a încheiat competiția cu trei medalii: un titlu național la kumite individual și două medalii de argint, la fuku go și kata echipe, unde a evoluat alături de Cătălina Stamate și Clara Constantin. Cele două au obținut și câte o medalie de bronz, la kumite.
Clubul Meikyo (antrenor Dana Stamate Farkas) are o medalie de bronz, prin sportivul Andrei Diaconu, obținută la proba de fuku-go. "Sunt mulțumită de rezultatul sportivului meu, acest campionat fiind și un test de verificare înaintea Campionatului Mondial de Karate Fudokan, ce va avea loc în luna noiembrie, în Germania", a declarat Dana Farkas.

Citit 857 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2019 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro