Galaţiul sportiv, 2018-2019 | Final în campionatele sporturilor de echipă (FOTO)
Foto: Sonia Baciu

Galaţiul sportiv, 2018-2019 | Final în campionatele sporturilor de echipă (FOTO)
Echipa de volei CSM Arcada, campioană naţională
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În weekendul trecut s-a încheiat sezonul competiţional 2018-2019 pentru sporturile de echipă gălăţene. Marea reuşită îi aparţine echipei de volei masculin CSM Arcada, care a câştigat în premieră titlul de campioană naţională, acompaniată de cea a hocheiştilor de la CSM "Dunărea" şi de formaţia de futsal United, ambele vicecampioane.

La loc de cinste sunt şi baschetbaliştii echipei de tineret (U20) CSM Phoenix, campioni naţionali. Bine s-a descurcat şi echipa feminină de fotbal AFC Universitatea, debutantă în prima ligă: locul al patrulea în campionat şi semifinalistă în "Cupa României".

Marea dezamăgire a sezonului o reprezintă retrogradarea din prima ligă a handbalistelor de la CSM, astfel că Galaţiul a rămas cu cinci echipe în primul eşalon, din şase aflate în elită la startul sezonului.

Tot la minusuri este şi parcursul echipei de fotbal SC Oţelul, care a ratat promovarea în liga a doua.

În foto 1, galerie - hocheiştii de la CSM "Dunărea" Galaţi, vicecampioni ai României (Foto: Adrian Ursache). Foto 2. Echipa de futsal United, vicecampioană naţională şi locul 2 în "Cupa României" (Foto: Sonia Baciu). Foto 3. Echipa feminină de fotbal FC Universitatea, locul 4 la debutul în prima ligă şi semifinalistă în "Cupa României". Foto 4. Formaţia feminină de volei CSU Belor, locul 8 în prima ligă. Foto 5. Echipa feminină de handbal CSM Galaţi, locul 13 şi retrogradată din Liga Naţională (Foto: Sorin Pană | Sportul Ilustrat). Foto 6. Formaţi de baschet CSM Phoenix - Under 20, campioană naţională (Foto: Alina Cojocaru). Foto 7. Echipa de baschet CSM Phoenix CSU, locul 10 în campionatul naţional (Foto: Sonia Baciu). Foto 8. Echipele de fotbal gălăţene din Liga 3, Sporting Lieşti (stânga) - locul 8 şi SC Oţelul - locul 3. În "Cupa României", Sporting a ajuns până în şaisprezecimi (Foto: Sorin Pană | Sportul Ilustrat). Foto 9. Echipa de fotbal CS Universitatea "Dunărea de Jos" a promovat în Liga 3 (Foto: Sorin Pană | Sportul Ilustrat):

Citit 1891 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2019 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.