Continuă campania de transferuri la CSU Belor

Continuă campania de transferuri la CSU Belor
Se ştiu cinci dintre jucătoarele pentru noul sezon
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La formaţia feminină CSU Belor este activitate intensă pentru formarea lotului cu care va fi abordat următorul sezon al primului eşalon. Paul Bogdan, noul antrenor principal al echipei gălăţene, începe să-şi contureze nucleul de jucătoare, ştiind deja cinci dintre componentele lotului.

După ridicătoarea spaniolă Maria Jose Corral Bouza, la sfârşitul săptămânii trecute s-a confirmat şi transferul liberoului Andreei Ispas (29 de ani), care a mai jucat la CSM Lugoj, Tomis Constanța, CSU Tg. Mureș și ultima dată la CSM Bucureşti, formaţie cu care în urmă cu două sezoane a câştigat titlul de campioană şi Cupa României. De asemenea, Andreea Ispas este jucătoare cu multiple selecții în reprezentativa României de volei feminin.

Al treilea transfer al acestei perioade a fost anunţat ieri de cei din conducerea clubului: Daniela Lupescu (33 ani, 175 cm, joacă pe postul de secund), o voleibalistă cu multă experienţă în Divizia A1 şi care a mai lucrat cu antrenorul Paul Bogdan. Ultima dată a evoluat la FC Argeş Piteşti, iar anterior a mai jucat pentru Agroland Timişoara, SCM Craiova, Unic Piatra Neamţ, CSU Medicina Tg. Mureş şi CSM Lugoj.

Pe lângă aceste trei noutăţi, se va miza în continuare şi pe două dintre jucătoarele care au evoluat la CSU Belor în sezonul trecut, Violeta Stan şi Anamaria Berdilă, cu aceasta din urmă ajungându-se la un acord verbal şi zilele următoare se va semna un nou contract.

Până la sfârşitul acestei săptămâni se preconizează alte două transferuri, negocierile fiind într-un stadiu foarte avansat cu o voleibalistă din Georgia şi una din campionatul intern.

Planul pentru această vară al celor din conducerea echipei este ca această campanie de transferări să fie foarte aproape de finalizare până pe 6 august, când este programată reunirea echipei şi începerea pregătirilor, o săptămână mai târziu fiind programat un cantonament la Cheile Grădiştei.

În sezonul trecut, CSU Belor Galaţi a încheiat pe locul 8, în campionatul următor dorindu-se o clasare în primele şase poziţii.

CSU Belor este o nouă provocare pentru mine. Mă bucur mult că voi colabora din nou cu antrenorul Paul Bogdan, cu care am lucrat foarte bine şi în trecut, a declarat Daniela Lupescu, jucătoare CSU Belor.

Citit 1425 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2019 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.