Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, şi-a dat acordul, luni, la evenimentul organizat la Salonul Oficial al Aeroportului "Henri Coandă", cu ocazia revenirii în ţară a Simonei Halep, ca deţinătoarea trofeului de la Wimbledon 2019 să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

"L-am rugat acest lucru pe preşedintele COSR acum câteva săptămâni sau luni (n.r. - dacă poate fi portdrapelul României). I-am spus că îmi doresc tare mult să se întâmple acest lucru. Mi-aş dori, dacă nu e prea mare presiunea, să ne şi spună dacă e de acord", a spus Halep, la eveniment, întorcându-se spre preşedintele COSR.
Mihai Covaliu a zâmbit şi a încuviinţat de cap. "S-a înregistrat", a afirmat Halep râzând.
Câştigătoarea de la Wimbledon a menţionat că îşi propune să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc anul următor. "Medalia la Jocurile Olimpice este acum principalul obiectiv pentru mine. Îmi doresc tare mult să ating forma de la Wimbledon, ca să pot să câştig la Tokyo. Mi-aş dori, bineînţeles, aur, dar nu va fi uşor. Nu e uşor niciodată. Dar o să joc în toate probele, ca să am o şansă în plus şi să iau orice fel de medalie la Jocurile Olimpice", a mai afirmat Halep.
Simona Halep a prezentat trofeul primit de la organizatorii turneului de la Wimbledon, o replică în miniatură a originalului, atât celor prezenţi la Salonul Oficial, cât şi unui grup de aproximativ 50 de suporteri, care au aşteptat-o la ieşire. Halep a coborât din maşină şi s-a fotografiat cu fanii.
Jucătoarea română a plecat de la Aeroportul "Henri Coandă" cu un automobil Rolls-Royce, avându-l ca şofer pe preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac.

Întâlnire cu suporterii

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul de la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei la Arena Naţională, astăzi, începând cu ora 19:00. O festivitate similară a avut loc şi anul trecut, tot la Arena Naţională, după câştigarea trofeului de la Roland Garros.
Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe americana Serena Williams, cu 6-2, 6-2. Halep aduce României primul titlu la simplu la Wimbledon, după două finale pierdute de Ilie Năstase, în 1972, cu Stan Smith (SUA), şi 1976, cu Bjorn Borg (Suedia).
Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după succesul înregistrat în 2018, la Roland Garros.

 

Citit 1033 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.