Micii baschetbalişti, antrenamente în Serbia

Micii baschetbalişti, antrenamente în Serbia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

BASCHET. Un grup de 40 de sportivi de la Academia Phoenix, însoţiţi de trei antrenori, au participat la un turneu de pregătire în Serbia. Prezenţa lor la tradiţionalul Eko Basketball Camo a fost posibilă datorită invitaţiei antrenorului Zoran Topici, colaborator al clubului gălăţean.

La acest campus de pregătire au mai participat copii din Franţa, Muntenegru, Bulgaria, Liban, Cehia şi Serbia. A fost o excelentă ocazia de a progresa pentru pentru micii baschetbalişti gălăţeni, dar şi o posibilitate de perfecţionare pentru antrenorii Cristina Nini, Iulia Adina Nini şi Dalibor Dixon Destanovici.

BOX. Pugilistul Cristian Ciocan s-a întors de la Las Vegas, acolo unde l-a însoțit pe Ali Eren Demirezev (Turcia), coleg la clubul său din Gemania (EX Boxing), care a boxat cu nigerianul Efe Ajagba. Ciocan i-a fost sparring partner turcului, în stagiile de pregătire de la Hamburg și Istanbul. Conform antrenorului Felix Păun, Ciocan aşteaptă ca promotorul Erol Ceylan să-i stabilească un meci în perioada octombrie - noiembrie.

Citit 980 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2019 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.