Patricia Țig, lovitura lunii în tenisul mondial

Patricia Țig, lovitura lunii în tenisul mondial
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Patricia Țig, locul 140 WTA, a câştigat sondajul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii iulie din circuitul profesionist feminin, realizat pe site-ul WTA.

Ţig, revenită în prim-plan după finala de la București, turneu la care a participat din precalificări, şi cu primul titlul WTA al carierei, câştigat duminică la Karlsruhe, a adunat cele mai multe voturi din partea internauţilor pentru o lovitură în cros pe linie cu forehandul în semifinala de la BRD Bucharest Open, cu germana Laura Siegemund, la scorul de 6-2, 2-1 şi avantaj pentru adversară.

Pentru acest sondaj WTA au mai fost nominalizate: Irina Bara, olandeza Kiki Bertens, poloneza Katarzyna Kawa şi letona Anastasia Sevastova.

În ceea ce privește succesul de la Karlsruhe, Patricia Țig a declarat pentru "treizecizero" că se simte foarte împlinită. "A fost o săptămână frumoasă, ne-am bucurat de vreme, de oraș, de Sofia (n.r. - fiica sa de opt luni). Ne-am plimbat mult. Am fost superrelaxați. Am luat totul așa cum a venit și am muncit mult. Nivelul tenisului, asa cum a fost și la București, e my best ever. Mă simt bine cu mine, mă simt bine pe teren, primesc multă putere de la Sofia și de la Răzvan. Mă simt împlinită, într-un cuvânt", a spus gălățenca stabilită la Brașov.

Citit 1804 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.