FOTBAL | Siderurgiştii, invitaţi pe ”Oţelul”

FOTBAL | Siderurgiştii, invitaţi pe ”Oţelul”
Oţelul îşi va aprinde nocturna şi la meciul de astăzi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În etapa din acest weekend a Ligii a III-a, două dintre cele trei formaţii gălăţene din Seria 1 au de disputat partide pe teren propriu, cu adversari accesibili. Oţelul va întâlni nou-promovata Huşana Huşi, în timp ce Sporting Lieşti va juca cu Şomuz Fălticeni. În schimb, CSU "Dunărea de Jos" are o deplasare pe terenul unei pretendente la promovare, CSM Focşani.

Cei de la Oţelul vor să celebreze cu victorie Ziua Siderurgistului, care a fost pe 8 septembrie, anunţând de altfel că toţi angajaţii din Combinatul Siderurgic Liberty vor avea intrare gratuită la meci, pe baza legitimaţiilor de serviciu. De asemenea, începutul anului şcolar este marcat de SC Oţelul tot prin intrare liberă acordată elevilor. Pentru o atmosferă cât mai plăcută, partida a fost programată de la ora 18.00, pentru ca repriza a doua să se dispute cu instalaţia de nocturnă pornită.

Tribuna a doua va rămâne închisă, iar preţul biletelor este de 5 lei la Tribuna I, 15 lei la Tribuna 0 şi 2 lei la Peluza Nord.

Antrenorul Alexandru Ciobanu are tot lotul la dispoziţie. Adversara, Huşana Huşi, a obţinut primul punct din acest sezon în runda trecută, după un egal acasă în faţa celor de la KSE Tg. Secuiesc, iar în primele două etape a pierdut la limită, după evoluţii bune, 0-1 acasă cu puternica Bucovina Rădăuţi şi apoi 1-2 la Lieşti, cu Sporting.

Dispută cu vecina de clasament

Formaţia din Lieşti este pe locul 11 după trei etape, cu trei puncte, astfel că antrenorii Doru Balmuş şi Cristi Brăneţ nu concep decât varianta victoriei, pentru a nu pierde contactul cu plutonul. Adversa, Şomuz Fălticeni, este o poziţie mai jos în clasament, la golaveraj, cu victorie în prima etapă, 1-0 în deplasare cu CSM Bacău, apoi 0-1 tot la Bacău, cu Aerostar, şi înfrângere drastică acasă în runda precedentă, 0-5 cu Bucovina Rădăuţi.

Studenţii, tot în seria cu adversari tari

CSU "Dunărea de Jos" a avut parte de un program dezavantajos, cu o serie de meciuri în faţa unor adversare cu pretenţii, serie care continuă şi astăzi, cu joc în deplasare pe terenul unei echipe cu buget mare şi pretenţii la promovare, CSM Focşani.

"Va fi un joc foarte greu, sunt sigur de asta, dar noi mergem să ne jucăm şansa cu ardoare. Mă aştept şi la un plus de curaj, de încredere din partea jucătorilor, care au început să realizeze că meciurile din Liga a III-a nu sunt chiar de speriat", ne-a spus antrenorul Cătălin Savu, care are şi el tot lotul la dispoziţie.

Cele două echipe au mai avut un meci direct în acest sezon, în "Cupa României", când CSM Focşani s-a impus destul de greu la Galaţi, cu 2-1.

Partidele de la Lieşti şi Focşani vor începe la ora 17.00.

Citit 2394 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.