Medalie la Balcaniada de grappling

Medalie la Balcaniada de grappling
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La București s-a desfășurat Campionatul Balcanic de grappling, derivat al luptelor (recunoscut de către federația română de specialitate), concurs la care a participat și Alexandru Nechita, de la CS Școlar Tecuci. Nechita a devenit vicecampion balcanic, intrând astfel în posesia medaliei de argint.

Grapplingul este un sport cuprinde tehnici utilizate în mai multe discipline şi stiluri de arte marțiale, practicate atât ca sporturi de luptă, cât și pentru autoapărare. Lupta în grappling se poate încheia atunci când un concurent îşi recunoaște înfrângerea.

Toate bune și frumoase, numai că Nechita, component al Centrului Național Olimpic de la Târgu Mureș, nu și-a îndeplinit obiectivul de performanță la recent încheiatele Campionate Naționale de lupte libere pentru juniori, de la Târgoviște.

Altfel, prof. Cătălin Tudose, de la Direcția Judeţeană pentru Tineret și Sport, a demarat acțiunile pentru revigorarea activității Asociației Județene de Lupte, aceasta însemnând și organizarea de  alegeri, Federația Română de Lupte făcând presiuni în acest sens.

Citit 921 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.