FOTBAL FEMININ | Victorie la scor RECORD, cu opt marcatoare

FOTBAL FEMININ | Victorie la scor RECORD, cu opt marcatoare
FC Universitatea a zburdat la Arad
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălăţeană FC Universitatea a confirmat din plin creşterea valorică demonstrată prin egalul din runda precedentă în faţa campioanei en-titre, de data aceasta prin cea mai consistentă victorie de când joacă în prima ligă. FC Universitatea Galaţi s-a impus cu 8-0, duminică, 13 octombrie, în partida din etapa a cincea, jucată în deplasare, cu Piroș Arad, adversară care îşi câştigase toate cele trei meciuri anterioare din primul eşalon.

Seria golurilor a fost deschisă de junioarea Tabita Croitoru (min. 12), aflată la prima sa reuşită în prima ligă, apoi a ieşit în evidenţă recenta marcatoare a echipei României U19, Carmen Marcu, care a făcut 2-0 în min. 28. La pauză a fost 3-0, Ana Arnăutu trecându-şi numele pe lista marcatoarelor, care a fost completată cu: Lidia Moacă (57’), Iriska Topal (58’), Cristina Cerescu (65’), Monica Benţoiu (74’) şi Andreea Surcică (81’).

Antrenorul principal Alexandru Caracaş a început partida în formula: Natalia Munteanu - Maria Stamate, Alexandra Ivan, Arnăutu, Surcică - Moacă, Cerescu, Topal - Benţoiu, Marcu, Croitoru. Au mai intrat: Elena Ivan şi Nicoleta Lepădatu.

În clasament, FC Universitatea Galaţi a urcat pe locul trei, cu 10 puncte, cu două puncte mai puţin faţă de Fortuna Becicherecu (Timiş) şi Heniu Prundu Burgăului, şi la egalitate de puncte cu multipla campioană Olimpia Cluj (un meci mai puţin disputat).

În etapa următoare, FC Universitatea Galaţi va juca pe teren propriu cu Independenţa Baia Mare, duminică, 20 octombrie, de la ora 11.00, la stadionul ”Siderurgistul”.

Tot duminică, 13 octombrie, în prima etapă din Liga 3, formaţia secundă a clubului gălăţean, antrenată de Gabriel Călinescu, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida din deplasare cu CSM Paşcani.

Citit 1597 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.