S-a întors în conducerea clubului! Oţelul are un nou manager executiv

S-a întors în conducerea clubului! Oţelul are un nou manager executiv
Cristian Munteanu, încadrat de Iulian Apostol şi preşedintele clubului, Cornel Moisescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un fost jucător important în trecutul Oţelului a revenit la echipa căreia i-a fost şi conducător. SC Oţelul a anunţat că are de astăzi, oficial, un nou manager executiv, în persoana fostului portar Cristian Munteanu. „Babicu”, aşa cum este acesta alintat de către suporteri şi apropiaţi, îşi va derula activitatea fără a fi retribuit, prin voluntariat.

„Clubul nostru continuă asfel proiectul de dezvoltare a achipei fanion a orașului și își reconfirmă angajamentele luate în fața comunității oțelare pentru a reclădi stindardul fotbalului gălățean și redobândi patriotismul local. În acest sens, Cristian Munteanu va fi noul manager executiv al clubului, urmând ca Iulian Apostol să ocupe funcția de manager sportiv, iar Sorin Haraga să fie delegat al Centrului de Copii și Juniori.

De asemenea, clubul anunță faptul că noul manager va ocupa această funcție voluntar, urmând a nu fi remunerat pentru activitatea depusă, așa cum va activa și în continuare Iulian Apostol, dar și toți membrii Consiliului Director. Cristian Munteanu și Iulian Apostol sunt și membri oficiali (n.r  - socios), având carduri gold pentru acest sezon competițional”, se spune într-un comunicat al SC Oţelul.

„La Oțelul am avut cele mai frumoase momente din cariera de jucător, mă bucur să mă întorc acum la Galați și să fac parte din acest proiect de renaștere al Oțelului, o renaștere bazată pe pasiunea suporterilor, a comunității gălățene”, a declarat Cristian Munteanu, noul manager executiv.

Cristian Munteanu (45 de ani) a debutat în prima ligă la Farul Constanţa, întzr-un meci chiar împotriva Oţelului. Apoi a jucat la Dinamo şi FC Naţional, de unde a venit la Oţelul în 2000, la Galaţi având una dintre cele mai bune perioade ale carierei, devenind unul dintre cei mai buni portari din istoria Oțelului. La Galaţi a avut un record de peste 400 de minute la rând fără gol primit. De-a lungul carierei a mai activat la AEK Larnaca, CS Otopeni și Astra Giurgiu.

După retragere, Cristian Munteanu a revenit la Oțelul în 2014, din postura de team manager, iar apoi a fost desemnat manager sportiv, reuşind cu mari eforturi să menţină echipă în competiţie în dificila perioadă premergătoare falimentului FC Oţelul SA.

Revenirea sa la Oţelul nu este una surprinzătoare, în ultimele săptămâni fiind implicat în susţinerea celor din conducerea clubului.

După opt etape, SC Oţelul este pe locul doi în Liga 3, Seria 1, cu o singură înfrângere.

 

Citit 3787 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 18:48

3 comentarii

 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 12:47
  188.24.234.***
  e bine ca a revenit! el este binevenit mereu aici! are si de ce! a fost bun ca portar! a intrat in istorie printre cei mai buni portari ai echipei otelul galati! deci! merita! si ca manager si-a facut treaba! oricand a fost nevoie! de astfel de oameni are nevoie echipa asta!
  0
  1
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Joi, 17 Octombrie 2019 14:17
  5.13.184.***
  Succes Babicu!!!
  1
  7
  Raportează
 • postat de Rodica
  Joi, 17 Octombrie 2019 13:22
  194.105.20.***
  Bravo domnilor, excelenta mutare! Babicu este altceva, stie ce insemana sa conduci un club in conditii dificile.
  Voluntar si memebru socios gold- este de laudat si apreciat.
  Hai Otelul!!!!
  2
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.