CSM Galați, trei victorii consecutive
Foto: Sorin Pană (Sportul Ilustrat)

CSM Galați, trei victorii consecutive
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campionatul eșalonului secund de rugby - Divizia Națională de seniori - a continuat cu disputarea jocurilor etapei a patra. După două deplasări și tot două jocuri pe teren propriu, echipele CS Municipal Galați, antrenată de Marius Secuianu și Daniel Vlisman, se prezintă foarte bine, cu trei victorii și o înfrângere.

Competiția a debutat cu eșecul de la Știința Petroșani (15-57), dar a continuat cu trei victorii consecutive: 11-9 cu RC Bârlad, 21-13, la București, cu CS Grivița și, în weekendul trecut, 57-14 cu RC Gura Humorului.

Cel mai recent succes, unul categoric de altfel, a fost posibil printr-un joc organizat, dar și cu o determinare și concentrare deosebite. A ieșit în evidență prestația căpitanului echipei Gabriel Partenie, care a reușit un record de 20 de puncte, prin două eseuri și nu mai puțin de cinci transformări. Celelalte 37 de puncte i-au avut ca autori pe: Gabriel Dănăilă, Dragoș Giușcă, Laurențiu Cocârlă, Alin Dumitrache, Mitică Trandafir și Igor Misin - câte un eseu, și Ionuț Cucu - un eseu și o transformare.

În următorul meci, CSM Galați va juca, în deplasare, cu Gloria Arad, sâmbătă, 26 octombrie.

Altfel, în Campionatul Naţional de rugby, categoria 15 ani, CS Școlar Tecuci a disputat pe teren propriu primul meci din actualul sezon şi a învins categoric reputata echipa CS Școlar Bârlad, cu scorul de 64-0. Evidenţiaţii acestui meci sunt: Vasilache, Pavel, Prescură,Toderaşc, Manole și Nunu. Următorul joc se va disputa în deplasare la Iaşi, cu CS Școlar Unirea.

Citit 1170 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.