Crina Gheorghiu, din nou campioană europeană

Crina Gheorghiu, din nou campioană europeană
Reconfirmarea valorii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălățeanca Crina Gheorghiu și-a reconfirmat valoarea internațională, după ce a câștigat pentru a patra oară la rând titlul de campioană europeană, în proba de kata.

Performanța sportivei legitimate la Kamikaze Dojo (antrenor Viorel Popovici) a fost obținută la "Europenele" de karate kyokushin din Portugalia, ce au avut loc weekendul trecut, și vine după o altă performanță importantă, când a fost de două ori pe podiumul "Cupei Memoriale Mas Oyama" din Japonia, cu locul 1 la kata și locul 3 la kumite, competiție ce a avut loc în luna septembrie. "De ani de zile, Crina Gheorghiu ţine ștacheta sus. Este un copil bun, care are sprijinul necondiționat al familiei, iar rezultatele ei vin după multă muncă și antrenamente susținute", ne-a declarat antrenorul Viorel Popovici.

În aceeași perioadă cu "Europenele", la București a avut loc o competiție internațională, "Challenge Cup", la care au participat peste 500 de sportivi, de la 40 de cluburi din Rusia, Turcia, Suedia, Republica Moldova și Romania. Printre aceștia au fost și karateka de la două cluburi gălățene, Kamikaze Dojo și Triumf Dojo.

Cele mai bune rezultate ale celor de la Kamikaze Dojo au fost obținute de către Gerardo Dinu - locul 1 kumite și locul 2 la kata, Beatrice Mihaiu - locul 1 kumite, Matei Rădulea - locul 1 kata, locul 2 kumite, Ștefan Holiartoc - locul 2 kata, Andrei Dodoi - locul 2 kumite, Eduard Holban - locul 2 kumite și locul 3 kata, Emilia Sîrbu - locul 3 kata.

De la Triumf Dojo (antrenori Ana Cristina Stase și Adrian Stase), au fost pe podium 14 sportivi. Cele mai bune performanțe au fost obținute de Crina Stase și David Chitaru, fiecare cu câte două locuri 1, la kata și kumite. Ceilalți sportivi gălățeni remarcați au fost: Andrei Viclean - locul 1 kata; Miruna Coman - locul 1 kata și locul 2 kumite; Ștefan Dumitrache - locul 1 kata și locul 2 kumite; Darius Năstase - locul 1 kata și locul 2 kumite; Florentina Vlad - locul 1 kumite; Iustin Mihalache - locul 1 kumite; Raluca Spiridon - locul 2 kata și locul 3 kumite; Maia Vasile - locul 2 kata; Patrick  Mitrea - locul 2 kata și locul 3 kumite; Eduard Mitrea - locul 2 kumite; Răzvan Bulgaru - locul 3 kata și Bogdan Călina - locul 3 kumite. Evoluții bune au avut și Bianca Tănase și Andrei Munteanu, clasați pe locul 5 în proba de kumite.

Foto 1, și galerie. Crina Gheorghiu, pe primul loc la Campionatul European din Portugalia. Foto 2. Performerii de la Triumf Dojo, la Challenge Cup

Citit 3879 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.