Ciocan, negocieri pentru un nou meci în SUA
Foto: Marius Prisacariu (Arhiva ”Viața liberă”)

Ciocan, negocieri pentru un nou meci în SUA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

BOX. Pugilistul gălăţean Cristian Ciocan a primit o invitaţie pentru a nou meci la profesionişti, la New York, în compania polonezului Adan Kownacki, rezident în Statele Unite. Kownacki are 30 de ani şi 15 victorii la profesionişti din tot atâtea meciuri disputatea, aflându-se pe locul 12 în ierarhia mondială. Erol Ceylan, promotorul lui Ciocan, se află la New York pentru negocieri legate de acest posibil meci. Dacă se va ajunge la un acord, partida va avea loc în luna februarie a anului următor.

HOCHEI. Juniorii Under 14 de la CSM Dunărea Galați au susținut trei partide  în deplasare, în cadrul competiţiei naţionale Liga Transilvania. Mai întâi au jucat la Odorheiu Secuiesc, unde au surclasat formația locală, cu 20-1. Apoi s-au deplasat la Cârţa, unde au pierdut în faţa celor de la Felcik, cu 3-8 și 0-6. "Paradoxal, cu excepția portarilor, echipa mea a jucat bine. Trebuie ținut cont de faptul că la Cârţa este o adevărată fabrică de hochei, activitatea acesteia fiind susținută financiar, se știe, de către guvernul maghiar. Aici lucrează zece tehnicieni, inclusiv canadieni, copiii fiind riguros selecționați", a declarat Ion Berdilă, antrenorul galatenillor.

TENIS. Turneul "Trofeul Municipiului Brăila" se află în plină desfășurare, la arena "Spartacus". Gălățenii au dominat categoria de vârstă sub 10 ami, câștigând și la fete, și băieți. Iana Costea (CSM Galați) a obţinut trofeul cu următoarele rezultate : 4-0, 4-1 cu Ingrid Dorin (Atlas Galați), 4-2, 4-0 cu Mara Savu (CSS Slobozia), 4-0, 4-1 cu Irina Bodorin (Venus Brăila). La băieţi, Denis Bocăneală (Atlas Galați) a avut rezultatele: 1-4, 4-2, 10-4 cu Sebastian Rugină (ACS Tor), 4-1, 2-4, 13-10 cu Nicholas Tănasă (Valmet Brăila) şi 4-2, 4-2 cu Călin Munteanu (CSS Slobozia).

Citit 1225 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.