Tecău și Rojer şi-au aflat adversarii de la Turneul Campionilor

Tecău și Rojer şi-au aflat adversarii de la Turneul Campionilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer (cap de serie 6) și-au aflat adversarii din proba de dublu de la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra, săptămâna următoare (10-17 noiembrie). Perechea româno-olandeză face parte din grupa "Max Mirnîi", alături de cuplurile Juan Sebastian Cabal - Robert Farah (cap de serie 1), Kevin Krawietz  - Andreas Mies  (cap de serie 3) şi Pierre Hugues Herbert - Nicolas Mahut (cap de serie 7).

Columbienii Cabal şi Farah au încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul ATP la dublu. Primii adversari ai lui Tecău şi Rojer vor fi germanii Krawietz şi Mies, luni, 11 noiembrie, în primul meci al zilei.

Tecău şi Rojer vor participa pentru a patra oară la Turneul Campionilor, pe care l-au câştigat în 2015, într-un sezon în care au câștigat şi trofeul de la Wimbledon și au încheiat anul pe primul loc în ierarhia mondială. Cei doi au mai jucat şi la ediţiile din 2014 şi 2017. Ambii jucători sunt la a şasea apariţie la Londra, inclusiv alături de alţi parteneri.

În acest an, Tecău şi partenerul său au cucerit titlul la turneul ATP Masters 1000 de la Madrid, precum şi trofeul la Basel, jucând finale la Rotterdam şi Washington.

Se cunosc grupele şi din întrecerea de simplu. Rafael Nadal (locul 1), Daniil Medevedev, Stefanos Tsitsipas şi Alexander Zverev, deţinătorul titlului, fac parte din Grupa "Andre Agassi", în timp ce Novak Djokovici, Roger Federer, Dominic Thiem şi Matteo Berettini alcătuiesc Grupa "Bjorn Borg".

Nadal şi Djokovici se vor duela şi pentru primul loc în lume la finalul de sezon. Spaniolul este lider ATP, cu doar 640 de puncte în faţa lui Djokovici. Nadal este prezent pentru a 15-a oară la rând la competiţia de final de an, în timp ce sârbul, pentru a 13-a oară.

Citit 950 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.