Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

LUPTE. Performanță deosebită obținută de Cătălina Axente (CSM Dunărea Galați) la "Cupa României" la lupte (categorii olimpice), de la Sfântu Gheorghe. Câștigând categoria 76 kg, Axente a intrat în posesia prețiosului trofeu, dar, pentru că este și campioana națională, gălățeanca a fost premiată și cu "Supercupa României". În același concurs s-au mai remarcat și alți elevi ai antrenorilor Dumitru Buleandră și Octavian Berbeci: Valeriu Pintilie - locul V la categoria 125 kg și Gelu Radu - locul VI la categoria 69 kg.
HOCHEI. Jocurile Olimpice pentru Tineret (iarnă) vor avea loc în ianuarie 2020, la Laussane (Elveția). Pentru prima dată, Federația Internațională de Hochei pe Gheață a propus organizatorilor, și aceștia au acceptat, să includă în calendarul competițional și un turneu de 3x3 jucători, echipele urmând să fie alcătuite din sportivi născuți în anii 2004-2005. Pentru aceasta, organizatorii au cerut federațiilor naționale să desemneze câte un sportiv în vederea formării echipelor (mixte). FR Hochei și COSR au desemnat-o pe gălățeanca Emilia Munteanu, fiica antrenorului Cristi Munteanu. Aceasta a debutat la echipa "Gladiatorii" Galați, iar acum este legitimată la echipa Corona Brașov.

Citit 328 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2019 17:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro