România Cristinei Neagu, prima victorie la ”Mondiale”

România Cristinei Neagu, prima victorie la ”Mondiale”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

România a învins Senegal cu 29-24 în meciul doi de la Campionatul Mondial, joc în care Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 13 goluri. Căpitanul echipei naționale a făcut un joc solid, la final terminând meciul cu un procentaj extraordinar pentru o jucătoare care și-a asumat permanent responsabilitatea șutului la poartă - 81 la sută (13 goluri din 16 aruncări).

Pentru aceste reușite, Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea meciului. „Ne așteptam să fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important să ne revenim. Nu e ușor să treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericită, că am câștigat un meci de luptă. Destul de rar am pierdut de Ziua Națională a României și sunt foarte fericită”, a declarat Neagu.

După eșecul din meciul inaugural (16-31 cu Spania), victoria cu Senegal a venit ca o ”gură de oxigen” pentru echipa antrenată de suedezul Tomas Ryde. „Pentru mine a fost ceva nou să joc împotriva Senegalului, se știe că ele sunt la prima participare la Campionatul Mondial. Jocul a fost mult mai bine pregătit, mai ales după felul în care am pierdut în prima zi cu Spania. Am sentimentul că suntem mult mai bine acum, sunt mulțumit de cum am evoluat, în special în apărare”, a declarat Tomas Ryde la conferința de presă.

După primele două meciuri, în grupa României situație se prezintă astfel: Spania - 4p, Muntenegru - 4p, Ungaria - 2p, România - 2p, Senegal și Kazakhstan - câte 0 puncte.

România va juca, mâine (ora 12,00), cu Kazakstan, iar Ungaria cu Muntenegru (ora 8,00).

Citit 1244 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.