Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

România a învins Senegal cu 29-24 în meciul doi de la Campionatul Mondial, joc în care Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 13 goluri. Căpitanul echipei naționale a făcut un joc solid, la final terminând meciul cu un procentaj extraordinar pentru o jucătoare care și-a asumat permanent responsabilitatea șutului la poartă - 81 la sută (13 goluri din 16 aruncări).
Pentru aceste reușite, Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea meciului. „Ne așteptam să fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important să ne revenim. Nu e ușor să treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericită, că am câștigat un meci de luptă. Destul de rar am pierdut de Ziua Națională a României și sunt foarte fericită”, a declarat Neagu.
După eșecul din meciul inaugural (16-31 cu Spania), victoria cu Senegal a venit ca o ”gură de oxigen” pentru echipa antrenată de suedezul Tomas Ryde. „Pentru mine a fost ceva nou să joc împotriva Senegalului, se știe că ele sunt la prima participare la Campionatul Mondial. Jocul a fost mult mai bine pregătit, mai ales după felul în care am pierdut în prima zi cu Spania. Am sentimentul că suntem mult mai bine acum, sunt mulțumit de cum am evoluat, în special în apărare”, a declarat Tomas Ryde la conferința de presă.
După primele două meciuri, în grupa României situație se prezintă astfel: Spania - 4p, Muntenegru - 4p, Ungaria - 2p, România - 2p, Senegal și Kazakhstan - câte 0 puncte.
România va juca, mâine (ora 12,00), cu Kazakstan, iar Ungaria cu Muntenegru (ora 8,00).

Citit 646 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 19:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro