CS Municipal Galați continuă seria succesului
Foto: Sorin Pană/Sportul ilustrat

CS Municipal Galați continuă seria succesului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Handbalistele de la CSM Galați își continuă seria de victorii după ce s-au impus, categoric, la CSM Roman, cu scorul de 33-21.


Astăzi, în campionatul feminin, Divizia A (eșalonul al doilea), sunt programate meciurile etapei a 11-a, a doua al celui de-al doilea tur. Liderul Seriei A, care a acumulat victorii pe linie, CSM Galați se deplasează la Roman, pentru întâlnirea cu fosta prim-divizionară CS Municipal. Ca și în precedentele partide, elevele antrenoarei Alexandrina Soare vor juca fără griji, deocamdată partenerele de competiție nereușind să le pună probleme. În precedentele două jocuri (un tur și un retur), gălățencele le-au învins lejer, pe romașcance, cu 33-17 și 33-19. Se preconizează ca și de această dată în echipa gălățeană să evolueze cât mai multe jucătoare foarte tinere. Clasamentul la zi al acestei serii se prezintă astfel: 1. CSM Galați 33 p, 2. HCF Piatra Neamț 21 p, 3. Dunărea II Brăila 18 p, 4. Știința Bacău 18 p, 5. Național Brașov 6 p, 6. CSM Roman - zero puncte.

Meciul de astăzi va începe de la ora 13,00.

Echipa masculină a CS Universitatea Galați, din același eșalon secund, s-a pregătit permanent pentru debutul în partea a doua a competiției. Primul meci este programat peset o săptămână, când echipa gălățeană va juca pe teren propriu, cu CSU Târgoviște.

Citit 1602 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 10:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.