Jandarmeria vrea un retur dominat de fair-play

Jandarmeria vrea un retur dominat de fair-play
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jandarmeria locală a găzduit o întâlnire între comandantul instituţiei, reprezentanţi ai Poliţiei Comunitare şi ai galeriilor echipelor gălăţene * În arenă este loc pentru toată lumea *

Scopul întâlnirii a fost îmbunătăţirea colaborării dintre forţele de ordine şi suporteri. Colonelul Mircea Olaru, inspectorul-şef al Jandarmeriei Galaţi, le-a reamintit celor prezenţi că fiecare participant la desfăşurarea unui eveniment sportiv trebuie să respecte legea, pentru ca toţi suporterii să se poată bucura de spectacol.

Legea 4 din 2008, privind combaterea violenţei la jocurile sportive, le interzice spectatorilor – printre altele - pătrunderea în arena sportivã în stare de ebrietate şi afişarea pancartelor sau a suporturilor care conţin texte cu un conţinut obscen.

Doi suporteri gălăţeni – „interzişi”

Nerespectarea normelor Legii se sancţionează cu amenzi între 80 şi 3.000 lei şi sancţiune complementară de interzicere a accesului în arenele sportive pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 2 ani, dacă fapta nu reprezintă infracţiune, care să intre sub incidenţa legii penale.

La ora actuală doi suporteri gălăţeni sunt interzişi la competiţiile sportive - un suporter pe o perioadă de 1 an şi altul pe o perioadă de 6 luni.

Citit 643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.