UPDATE HANDBAL | CSM Galaţi continuă cu punctaj maxim
Foto: Sonia Baciu

UPDATE HANDBAL | CSM Galaţi continuă cu punctaj maxim
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. În etapa a 13-a din eşalonul secund feminin, CSM Galaţi a jucat pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău. Formaţia gălăţeană a dominat categoric şi acest meci, aşa cum s-au petrecut lucrurile în toate celelalte din acest campionat, câştigând la un scor fără echivoc: 48-23 (26-14).

De data aceasta, principala realizatoare a fost Cristina Clisu, cu 13 goluri marcate. Antrenoarea Alexandrina Soare a folosit, ca de obicei, şi multe jucătoare tinere, care dau satisfacţie. În această partidă, pentru CSM Galaţi au evoluat 13 jucătoare: Roxana Caragea, Ana Maria Micu – Cristina Gheorghe 1 gol, Abigail Vădean 1, Daciana Balaban, Cătălina Cioaric 5, Alla Şeiko 2, Lăcrămioara Cîlici 1, Cristina Clisu 13, Cristina Andriţa 7, Raluca Tănasă 2, Ana Maria Gogu 6, Alexia Trofin 6 şi Aida Duda 4. Aceasta din urmă, studentă la Medicină, şi-a aniversat în ziua meciului împlinirea frumoasei vârste de 20 de ani.

Cu victorii în toate meciurile de până acum, CSM Galaţi conduce în clasament cu un avans de 15 puncte faţă de a doua clasată, HCF Piatra Neamţ.

În etapa următoare, formaţia gălăţeană va avea o deplasare scurtă, urmând să joace pe terenul celor de la HC Dunărea Brăila II, în 22 februarie.

În eşalonul secund masculin, etapa a 12-a, CSU Galaţi (antrenor Florin Andronic) a pierdut meciul din deplasare cu CSM Magnum Botoşani, scor 28-24 (14-11), după o dispută echilibrată în faţa uneia dintre cele două pretendente la primul loc în această serie.


Fetele au meci acasă | În eşalonul secund, formaţia feminină CSM Galaţi, care este lider cu punctaj maxim după 13 etape, va juca astăzi, 8 februarie 2020, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 12.30, cu Ştiinţa Bacău. În competiţia similară masculină, CS Universitatea (locul 3) are un meci dificil, după o deplasare lungă, cu CSM Magnum Botoşani (locul 2).

Citit 2249 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2020 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.