Arcada, succes răsunător în fieful Zalăului

Arcada, succes răsunător în fieful Zalăului

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa gălăţeană CSM Arcada și-a respectat statutul de campioană și a obținut o victorie entuziasmantă în fieful celor de la Volei Municipal Zalău, acolo unde nicio echipă nu a mai câștigat în acest sezon. Meritul este al întregii echipe dar și al priceperii staffului tehnic în pregătirea acestui meci extrem de important.

Jucătorii noștri au pornit cu dreptul încă de la primele mingi, au condus permanent disputele, au avut o prestație extrem de solidă abordând o manieră de învingători, nelăsând nicio șansă colegilor sălăjeni. Scorul a fost net în favoarea echipei pregătite antrenorul anului trecut - Sergiu Stancu, și încă la zero. Iată și rezultatele la punctaj: 3-0 (25-21, 25-22 și 25-14) ca o încununare a unui efort conjugat al tuturor jucătorilor trimiși în teren.
Antrenorul Sergiu Stancu a făcut o caracterizare lucidă a confruntării de sâmbătă. ”Am avut o evoluție bună, sunt foarte mulțumit de maniera de abordare a jocului. Acum meciul acesta este de domeniul trecutului, și ne gândim deja la partida de marți, de la Baia Mare. Și acolo, ca pretudindeni ne așteaptă un adversar dornic de victorie și de revanșă (n.r. în tur a fost 3-0 pentru noi), așa că vom lua măsurile necesare pentru a încheia învingători”, a spus tehnicianul gălățenilor.
”Sextetul” de start a arătat astfel: Hernan, Klapwijk, Bissette, Georgiev, Terzici, Bala - Cabrera ”libero”. Au mai fost folosiți doar doi jucători: Gorcianiuk și Cuciureanu. Cel mai bun jucător al meciului a fost Klapwijk (Arcada), care a reuțit 29 de puncte. CSM Arcada și-a consolidat prima poziție în clasament, unde are acumulate 47 de puncte, podiumul fiind completat de SCM U Craiova (40 p) și Dinamo București (38 puncte). 

CSU Belor, cu gândul la următorul meci

Echipa feminină a Galațiului în primul eșalon s-a deplasat la Târgoviște, unde a jucat cu o echipă de top a campionatului feminin - CS Municipal. Deși s-au străduit să se prezinte cât mai onorabil, lotul gălățencelor a avut și unele probleme. În primul rând Radonjici nu a putut evolua, și alte jucătoare aflându-se în situația de a juca sub parametri normali. Firesc, târgoviștencele au dominat disputa și s-au impus la scorul de 3-0 (25-17, 25-14, 25-16). A arbitrat un cuplu bucureștean - Benone Vișan/Cosmin Tudorache.
Echipa aliniată a arătat astfel: Corral Bouza, Maria Roșca, Roxana Iancu, Talita do Nascimento, Anamaria Berdilă, Daniela Lupescu - Andreea Ispas ”libero”. Au mai jucat: Sorina Miclăuș, Borislava Saykova, Ana Marisa Radu și Violeta Stan.
”Ultimul nostru meci în sezonul regulat este cu CSM Lugoj, cu care luptăm pentru locul al cincilea. Partida are loc miercuri (n.r. la Galați, ora 18,00) și suntem pregătiți pentru a încheia cu o victorie”, ne-a declarat antrenorul Bogdan Paul. CSU Belor este pe locul 6, cu 26 de puncte, în timp ce lugojencele se află pe locul 5, cu 28 de puncte. În ultima rundă a sezonului regulat, CSU Belor are etapă liberă.

Citit 1167 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.