Handbal. CSU Galați și-a consolidat poziția a treia

Handbal. CSU Galați și-a consolidat poziția a treia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Băieții de la CS Universitatea au avut un obiectiv cert în meciul cu Poli Iași. În penultima etapă a turului al doilea din eșalonul secund, cele două formații s-au întâlnit la Galați. O partidă importantă pentru elevii antrenorului Florin Andronic, care sunt interesați de locul al treilea al Seriei A (primele două locuri sunt ocupate de echipele din Suceava și Botoșani, acestea luptând pentru promovare).

Ultimul joc de la Galați - supranumit jocul sezonului - a dat câștig de cauză, pentru a doua oară în trei meciuri, jucătorilor noștri, la scorul de 29-22. În anterioarele întâlniri, scoruri au fost 34-22 și 23-24. Grație acestui nou succes, CSU și-a asigurat, practic, locul mult dorit.

Întâlnirea a curs în favoarea băieților noștri, care în minutul 14 aveau 7-0 pe tabelă. În continuare, ecartul a rămas tot foarte sus, cu 9 goluri la pauză (16-7) și chiar cu 10, în min. 55 (27-17). Se înţelege, într-un meci de ”care pe care” au fost și faze fierbinți (dar în limitele fair-play-ului), cei doi arbitri acordând nu mai puțin de 22 de minute de eliminare (10-12).

Meciul a fost condus de un cuplu de arbitri din Adjud, Drăghici/Drăguț.

Iată echipa victorioasă și realizatorii celor 29 de goluri: Fuică, Ungureanu - Mârșiu 6 goluri, Lefter 4, Olaru 7, Bădărău 1, Frangulea 1, Ionescu 1, Prună 1, Șt. Ionel 8, Gheorghe, Ștoalfă, Butea, Aurică, Rotaru și Simo.

Următorul meci, ultimul din turul al doilea (vor mai fi de disputat ultimele jocuri ale celui de-al doilea retur), va avea loc în deplasare, la CSU Suceava, liderul seriei, pe 29 februarie.

Citit 930 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.