Karateka, pe podiumul ”zonalei” de la Iași. Copii gălățeni, calificați la Campionatul Național

Karateka, pe podiumul ”zonalei” de la Iași. Copii gălățeni, calificați la Campionatul Național
Copiii de la Meikyo, Kodo Galați, CS Municipal Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Federația Română de Karate a organizat la sfârșitul săptămânii trecute, la Iași, întrecerile din zona Moldovei ale Campionatului Național de karate tradițional pentru copii, la care au participat aproape 200 de sportivi, de la 17 cluburi. Printre aceștia s-au aflat și sportivii celor trei cluburi de specialitate din Galați, precum și unul din Tecuci, care au reușit să califice sportivi pentru finala ce se va desfășura la Deva.

Clubul Meikyo (antrenori Dana Stamate Farkas, Adrian Farkas și Eusebiu Diaconu) s-a remarcat și în acest an, fiind deja cunoscut la nivel înalt pentru rezultatele obținute la această categorie de vârstă. Întregul lot cu care clubul a fost prezent la Iași s-a calificat la faza națională, acesta fiind totodată un test pentru o serie de sportivi gălățeni, care în acest an au făcut trecerea de la o categorie la alta. Rezultatele obținute de aceștia au fost următoarele. La copii I: Andreea Suditu - un loc 2 și trei locuri 3, David Rusu - un loc 2 și două locuri 3, Teodora Homner - un loc 2 și un loc 3, Ciprian Robu - un loc 2 și trei locuri 3, Andrei Cucu - două locuri 3. La copii II: Ana-Maria Cucu - două locuri 1, David Anghel - un loc 1, trei locuri 3, George Buruiană - un loc 2 și două locuri 3, Yasmina Zamfir - două locuri 2 și un loc 3, Paula Coman - un loc 1 și un loc 3, Crina Lupu - un loc 1 și un loc 2, Ioana Zaharia - un loc 1 și un loc 3, Alex Budurca - un loc 3, Andreea Donea, Daria Chiriac, Rebecca Tudorache - câte un loc 1. La copii III: David Andone - patru locuri 1 și un loc 3, Matei Stoenciu - un loc 1, Alexandra Ivanov și Mateo Talasman - câte două locuri 1.

La Kodo (Mihai-Cristian Tâmpeanu și Alin Danciu) au fost obținute următoarele rezultate. Copii I: Vlad Hagiu și Rareș Mardare - câte un loc 1 și un loc 2, Bogdan Mucterem, Dragoș Jirighie și Radu Dobre - câte un loc 1, Anastasia Tătărucă - un loc 2. La copii II: Darin Pătrașcu și Eduard Nedelcu - câte un loc 1. La copii III, Teodora Dumitrachi - un loc 2 și un loc 3, iar Andrei Nedelcu - un loc 1. La copii IV, Tudor Petrea - trei locuri 1 și un loc 3, Iulian Neagu - un loc 1 și un loc 3, Cristian Antohi - un loc 1, Maria Petcu - un loc 1 și două locuri 3, Miruna Lazăr - un loc 3.

CS Municipal Galați (antrenor Nicolae Mărăndici și Adrian Coman) a obținut următoarele rezultate: copii I, Ioana Neagu - un loc 1 și un loc 2, Maryo Malasincu - locul 4 (calificant în finală). La copii II: Irene Stanciu, Radu Cazacu, Alexandru Dumitru și Rareș Ioniță - câte un loc 1, David Pușcașu - un loc 1 și două locuri 2, Adrian Palade și Dorian Cocoș - câte un loc 2, Andrei Căpățână, Denis Ariton și Mădălin Mihalcia - câte un loc 3.

Clubul tecucean Neko-Me s-a remarcat cu următorii sportivi: Cosmina Fluture, Mario Chiriac, Anamaria Stegaru - câte un loc 1, Adelina Rață - locul 3, Alex Melinte - un loc 1 și un loc 3, Robert Lupu - un loc 1, un loc 2 și un loc 3, Andrei Pintilie și Mario Rusu - câte un loc 2, Dragoș Stegaru - un loc 1 și un loc 2.

Faza finală a Campionatului Național va avea loc la Deva, la o dată ce va fi anunțată ulterior. Federația de specialitate a transmis o circulară, în care se face precizarea că toate competițiile următoare vor fi amânate, preventiv, din cauza coronavirusului.

Citit 3613 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.