FOTBAL | Meciuri amicale ale echipelor gălăţene. Sporting Liești a zburdat în faţa vălmărenilor

FOTBAL | Meciuri amicale ale echipelor gălăţene. Sporting Liești a zburdat în faţa vălmărenilor
Antrenorii de la Sporting, Ionuţ Niculcea şi Cristi Brăneţ, au motive să aştepte zâmbitori startul returului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ne apropiem tot mai mult de începerea returului Ligii a III-a de fotbal, iar echipele gălăţene din acest eșalon și-au intensificat pregătirile, inclusiv prin disputarea unor noi partide amicale.

Sporting Liești (locul 10 la finalul turului) a susținut, miercuri, ultimul meci de verificare din campania de pregătire pentru retur, parteneră fiindu-i prima clasată în Liga a IV-a gălăţeană, Avântul Valea Mărului. Jucătorii echipei lieştene, antrenaţi de Ionuț Niculcea, au arătat prin jocul prestat că sunt la nivelul dorit pentru urcarea în prima jumătate a clasamentului, evoluţia foarte bună fiind oglindită şi în scorul categoric cu care i-au învins pe vălmăreni: 9-1 (5-0). Marcatorii de la Sporting au fost Dănăilă și Iancu - câte două, Bîrlădeanu, Munchiu, Mihu, Panaite și Al. Stan, în timp ce pentru vălmăreni a înscris Bălan.

Suporterii Sportingului vor ca această vervă ofensivă să fie concretizată și pe 7 martie, când lieștenii vor juca pe teren propriu, în prima etapă a returului, cu o adversară foarte puternică, Foresta Suceava, ocupanta locului 2 şi pretendentă la la promovare.

”Unsprezecele” de start a arătat astfel: Vădeanu - Stancu, Gâță, Voicu, T. Năstase - Munchiu, Lupu - Iancu, Bîrlădeanu, Nica - Mihu. Au mai jucat: Brăneț jr., Hodorogea, Hodină, Ionuț Constantinescu, Panaite, Stan și Dănăilă.

"Studenţii", test la Focşani

O altă formaţie gălăţeană din Seria I a eşalonului al treilea, ACS Universitatea, a avut un meci de verificare în deplasare, cu CSM Focşani, în care a jucat bine până la pauză, când scorul a fost egal, 1-1. Problemele au apărut la reluare, când gălățenii nu au mai avut jucători pe bancă, având foarte mulți accidentați. Scorul final a fost de 4-1 (1-1), golul ”studenților” fiind marcat, pentru 1-1, din penalti, de Chiriac (min. 32).

Echipa aliniată de antrenorul Eugen Baştină: Enache - Iancu, Iacob, Manea, Hilohi - Chiriac, Lovin, Mohorâță, Perju - Blănaru, Izvoranu. Au mai intrat doi jucători: portarul A. Constantinescu și Moise.

Sâmbătă, ”universitarii” au un nou meci de verificare, cu CS Făurei, partidă care va avea loc pe teren propriu, de la ora 11.00, la stadionul ”Portu Roșu”. Primul meci din retur va avea loc în deplasare, la KSE Tg. Secuiesc. Va fi un derbi al subsolului, între KSE (locul 13) și Universitatea (locul 14).

Oţelul joacă astăzi

Cealaltă formaţie gălăţeană din Liga a III-a, SC Oţelul, îşi va încheia astăzi seria partidelor amicale din această perioadă, când va întâlni pe teren propriu echipa buzoiană Metalul. Meciul de la stadionul "Oţelul" va începe la ora 12.00. Startul roşu-alb-albaştrilor în retur va fi tot în 7 martie, pe teren propriu, în compania ultimei clasate, CSM Paşcani.

Altfel, într-un meci amical al echipelor gălăţene de juniori B, LPS - CS Municipal 1-3. Marcatorii au fost Lesneanu, respectiv, Podașcă 2 și Crihană.

 
Citit 1642 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.