Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

HOCHEI. Iniţiativa Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) de a subvenţiona şi încuraja dezvoltarea sporturilor de iarnă a găsit la Galaţi teren favorabil. Antrenorul Ion Berdilă (CSM Dunărea) a făcut o vizită la sediul COSR şi a purtat discuţii inclusiv cu preşedintele Mihai Covaliu, subiectul fiind intenţia ca în Galaţi să funcţioneze  un Centru Naţional de Pregătire, asemănător celui de haltere junioare, condus cu bune rezultate de antrenorul Costel Dimofte. Problema de bază, cea pentru cazare şi masă, este ca şi rezolvată, la Galaţi funcţionând de mult timp un Complex de Alimentare şi Cazare pentru sportivi. Există ideea ca această entitate să funcţioneze pe lângă CSM Dunărea sau pe lângă Clubul Sportiv Şcolar.

TENIS. Performanţă bună pentru gălăţeanul Robert Mihnea Maftei (CSM Dunărea), la turneul "Championships" de la Braşov, pentru juniori Under 16. Venit din calificări, după 6-0, 6-1 cu Tudor Vlad (Pamira Sibiu), Maftei a ajuns până în semifinalele turneului, obţinând următoarele rezultate: 7-6 (7), 6-1 cu Adrian Constantin (Dinamo Bucureşti), 4-6, 6-3, 6-1 cu Luca Mândruţ (Comesad Piteşti), 6-1, 4-6, 6-2 cu Matei Onofrei (Coreco Iaşi) şi 6-7 (5), 3-6 cu David Gheorghe (Dinamo).

Citit 1297 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2020 00:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro